Ackersate logo

Basiskampeerplaatsen met alle voorzieningen in de buurt

Omarm de charme van het buitenleven en de warmte van samenzijn in een onvergetelijke vakantie-ervaring op onze Basis Extra kampeerplaatsen.

Het kampeerveld
De Basis Extra kampeerplaatsen zijn gelegen aan de overkant van de Harremaatweg. Een groot uitgestrekt grasveld waar ruime kampeerplaatsen van gemiddeld honderd vierkante meter te vinden zijn. Alle plaatsen zijn volledig gesitueerd op het gras. De hoofdwegen zijn wel verhard. Voor water loop je naar het nabijgelegen watertappunt, de plaatsen hebben zelf geen watertappunt of waterafvoer.  De 10 ampère elektra wordt vanuit verdeelkasten naar de plaats gebracht.  Het Basis Extra kampeerterrein is voorzien van internet, maar heeft geen televisiesignaal. Maximaal 1 huisdier per plaats is toegestaan.

Naast het kampeerveld bevindt zich het sportveld, een prachtige speeltuin en de dierenweide. In het midden van het kampeerterrein is een centrale overdekte ontmoetingsplaats. Hier kun je samen komen en genieten van gezelligheid. Voor het zwembad, horeca, animatie en andere voorzieningen moet een weg worden overgestoken.

Sanitairgebouw
Het sanitairgebouw bevindt zich aan de rand van dit kampeerveld. Hier heb je alle mogelijkheden om gebruik te maken van het toilet, de wastafels en de douches. Ook kun je hier je water tappen en afwassen, zodat je volledig voorzien bent tijdens je verblijf.

Parkeren
De auto parkeer je gemakkelijk dichtbij op de centrale ruime parkeerplaats. Per kampeerplaats is één auto bij de prijs inbegrepen. Kom je met meer auto’s (tegen betaling) dan kun je na de boeking contact opnemen met de receptie. Het kampeerveld zelf is autovrij met uitzondering van aankomst en vertrek.

Kenmerken voor de Basis Extra kampeerplaatsen zijn:

  • Op gras gesitueerde plaatsen
  • Water centraal in vanuit diverse watertappunten
  • Geen tv ontvangst, maar wel internet
  • Dichtbij een speeltuin, de dierenweide en het sportveld

 

Prijsvoorbeeld € 210,-
Totaalprijs op basis van een tweepersoons bezetting
4 Nachten bij aankomst 15-07-2024 en vertrek 19-07-2024

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Ackersate – Camping op de Veluwe
Harremaatweg 26, 3781 NJ Voorthuizen, Nederland
Telefoon: 034 247 1274


Bekijk meer accommodaties bij Ackersate Vakantiepark
Terug naar pagina Ackersate Vakantiepark