Ackersate logo

Ruime kampeerplaatsen met alle benodigde voorzieningen.

Creëer jouw onvergetelijke vakantiebeving op onze comfortplaatsen met alle benodigde voorzieningen.

Voor elk kampeermiddel!
Kom kamperen op Ackersate en dompel je onder in een wereld van plezier en ontspanning, ongeacht of je met een camper, caravan, tent of vouwwagen reist. Iedereen is van harte welkom om te overnachten op onze ruime kampeerplaatsen.

Het kampeerveld
De comfortplaatsen zijn gelegen in lanen aan de rechterzijde van ons zwembad. Kies tijdens het boekingsproces een plekje op de kaart. Alle plaatsen zijn voorzien van een grindvlak voor de (voor)tent voor een betere afwatering. Ook beschikken ze over een eigen watertappunt, waterafvoer, cai aansluiting en standaard 10 ampère stroom. Dichtbij de kampeerplaatsen bevinden zich verschillende sport & spel faciliteiten.

Sanitairgebouw
Tijdens het verblijf maak je gebruik van onze sanitairgebouwen. Hier vindt je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, waaronder douches, toiletten, wastafels en afwasplaatsen.

Huisdieren
Per reservering mag er maximaal één hond mee. Zo kunnen jullie samen op vakantie! Een uitzondering hierop zijn de kampeerplaatsen met de nummer 1 t/m 10. Dit veld is huisdiervrij.

Parkeren
De auto parkeer je gemakkelijk dichtbij op de centrale parkeerstrook. Per kampeerplaats is één auto bij de prijs inbegrepen. Kom je met meer auto’s (tegen betaling) dan kun je na de boeking contact opnemen met de receptie. Het kampeerveld zelf is autovrij met uitzondering van aankomst en vertrek.

Is de door u gekozen periode volgens de website niet meer beschikbaar? Neemt u voor de zekerheid nog even contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden! (Tel: 0342-471274)

Prijsvoorbeeld € 170,-
Totaalprijs op basis van een tweepersoons bezetting
4 Nachten bij aankomst 08-07-2024 en vertrek 12-07-2024

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Ackersate – Camping op de Veluwe
Harremaatweg 26, 3781 NJ Voorthuizen, Nederland
Telefoon: 034 247 1274


Bekijk meer accommodaties bij Ackersate Vakantiepark
Terug naar pagina Ackersate Vakantiepark