Ackersate logo

Een gezellig ingericht hotel-/studiochalet met studio indeling en CV.

Heerlijk ontspannen!
Er even voor een paar nachten tussenuit? Dan zijn onze studiochalets de ideale oplossing! Geniet met twee personen in deze knusse en gezellige chalets. De studiochalet zijn voorzien van een keuken met combi-oven (geen vaatwasser) en een eigen badkamer met toilet en douche. De studio-inrichting van de accommodatie is gebaseerd op twee personen, maar een extra kinderbedje kan hier worden bijgeplaatst. Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij.

Bij aankomst in jouw studiochalet hebben wij de bedden voor jullie opgemaakt. Tijdens het verblijf worden de lakens niet verschoont en maak je zelf je bed op. Ook is er standaard een setje handdoeken aanwezig. Blijf je langer dan drie nachten? Dan adviseren wij om zelf nog even een aantal handdoeken extra mee te nemen.

Inhoud ‘sets’

  • De serviceset bestaat uit: 1 rol toiletpapier, 1 dweil, 1 vaatdoek, 1 vuilniszak, 1 pedaalemmerzak, 1 afwasborstel, 1 zakje afwasmiddel, 1 doosje lucifers en 1 schuursponsje.
  • De koffie-/theeset bestaat uit: 6 senseopads, 2 theezakjes, 6 suikerzakjes, 6 creamerzakjes.
  • De badserviceset bestaat uit: mini verzorgingsaccessoires, mini douchegel, mini shampoo, mini bodylotion en een blokje handzeep.

Prijsvoorbeeld € 321,-
Totaalprijs op basis van een tweepersoons bezetting
4 Nachten bij aankomst 02-10-2023 en vertrek 06-10-2023

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 2
Huisdieren toegestaan: Nee
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Ackersate – Camping op de Veluwe
Harremaatweg 26, 3781 NJ Voorthuizen, Nederland
Telefoon: 034 247 1274


Terug naar pagina Ackersate Vakantiepark