demeeuw.nl

Camping de Meeuw

Demeeuw.nl-logo

Genieten van een vakantie in een waterrijke omgeving

Ga naar website

Beschrijving

• Gelegen aan het water;
• Eigen jachthaven;
• Eigen strand;
• Diverse watersportmogelijkheden;
• Hondvriendelijk.

Camping & jachthaven De Meeuw is een gezinscamping, met een prachtige ligging aan het Brielse meer. De camping beschikt over een eigen zandstrandje en haven. Door de ligging zijn er diverse watersportmogelijkheden. Overnachten kan met een eigen kampeermiddel op een ruime kampeerplek, of in één van de accommodaties. Vanaf de camping ligt het historische stadje Brielle op loopafstand en de Noordzee op 15 autominuten. Of ontdek de omgeving per fiets. Camping de Meeuw heeft alle ingrediënten voor een geweldige vakantie.

Kamperen
Camping De Meeuw ligt in een waterrijke omgeving, direct naast het Brielse meer. De groene kampeerplekken zijn ruim opgezet met een oppervlakte van 100 m2 en voorzien van 10 ampère stroom. Op elk veld is een watertappunt aanwezig. De kampeervelden zijn autovrij, waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Op alle kampeervelden zijn honden toegestaan.

Verhuur
Een verblijf op camping De Meeuw is ook mogelijk in één van de accommodaties. Bezoekers kunnen een chalet met eigen terras, een gezellige lodge of authentieke trekkershut huren. Elke accommodatie beschikt over een tuinset of een picknickbank. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 5 personen en in een aantal huisjes zijn honden gratis toegestaan.

Faciliteiten
Camping De Meeuw is een camping voor jong en oud en met verschillende campingfaciliteiten. De mooie ligging aan het water staat garant voor veel waterpret. Genieten van de zon en de omgeving kan op één van de twee strandjes die alleen toegankelijk zijn voor gasten. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen hun hart ophalen aan sport- spel en vermaak. Een leuke activiteit op het water is suppen; met een surfboard en een peddel verken je het meer, terwijl je gelijktijdig sportief bezig bent. Of huur een sloep en ga een dagje uit varen. De camping heeft verder een eigen jachthaven met eigen trailerhelling en beschutte ligplaatsen en is een perfecte uitvalsbasis om verschillende watersporten te beoefenen, zoals zeilen, surfen en waterskiën. Ook vissers kunnen hun hart ophalen met verschillende goede visstekken. Centraal gelegen bevindt zich het horecapaviljoen met een snackbar en eetcafé met twee verschillende terrassen en uitzicht op het water. Tijdens het hoogseizoen vinden hier diverse activiteiten plaats. Kortom: alles voor een perfecte vakantie is op deze camping aanwezig.

Kaart

Camping de Meeuw
Batterijweg 1, 3231 AA Brielle
Telefoonnummer: +31 (0) 181 412777


Camping De Meeuw Genieten