norgerberg-logo

Dit grote vakantiehuis “de Stee” is geschikt voor maar liefst 11 personen en daardoor de perfecte locatie voor een weekendje weg met familie en/of vrienden.

Groot vakantiehuis huren? Ontdek de XL bungalow in Drenthe op de Norgerberg

XL bungalow in Drenthe gezocht? Het grote vakantiehuis bungalow de Stee op de Norgerberg is geschikt voor maar liefst 11 personen en daardoor de perfecte locatie voor een weekendje weg met familie en/of vrienden.

Dit grote XL vakantiehuis is niet alleen sfeervol ingericht, maar ook hebben we aan werkelijk alles gedacht om u een fijn verblijf te bezorgen. Zo staat er voor de kinderen een goed gevulde speelgoedkist klaar, is de keuken voorzien van inbouwapparatuur en zijn er diverse voorzieningen.

De perfecte ingrediƫnten voor een onvergetelijk verblijf voor jong en oud!

Een groot vakantiehuis voor urenlang speelplezier!

Speciaal voor onze jonge gasten zijn er diverse faciliteiten aanwezig zoals een kinderbedje, kinderstoel, babybadje en meer. Los van deze basisfaciliteiten hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ontdek de verschillende speeltuinen, spetterpoel, huur een skelter of neem een duik in ons zwembad met peuterbad.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 11
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

De Norgerberg camping & bungalows
Langeloƫrweg 63, 9331 VA Norg
Telefoon: +31 (0)592 61 22 81


Terug naar pagina Camping de Norgerberg

Camping de Norgerberg