samoza.nl

Camping Samoza

20% korting in de voorjaarsvakantie bij Samoza

samoza-logo

Gave camping op de Veluwe!

Prachtig gelegen op de Veluwe vind je 4,5 sterren camping Samoza. Een gezellige gezinscamping, omringd door mooie natuur. Honden en paarden zijn ook van harte welkom op het vakantiepark. Alle activiteiten voor jong en oud, gecombineerd met de vele faciliteiten en de omgeving staan garant voor een geweldig verblijf. Kampeer op één van de ruim opgezette kampeerplaatsen of overnacht in een bungalow, chalet of in één van de Veluwe lodges.

Ga naar website

Beschrijving

  • Midden in de bossen
  • 4,5 sterren ANWB
  • Eigen manege en pensionstallen
  • Kinderboerderij
  • Binnen- en buitenzwembad

Kamperen
Kamperen op camping Samoza betekent kamperen midden in de natuur. De verschillende kampeervelden beschikken over ruime kampeerplekken met 4 of 10 ampère elektra en gratis WiFi. De comfortvelden hebben een eigen water aan- en afvoer.

Faciliteiten
Camping Samoza is een echte familiecamping, met veel faciliteiten en entertainment in verschillende vormen voor jong en oud. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken. Lekker klimmen en klauteren in de grote speeltuin. Een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad of dieren knuffelen op de kinderboerderij. De sanitairgebouwen zijn verwarmd en beschikken over kindersanitair en familiedouches. En ook honden kunnen lekker gebadderd worden in de speciale hondendouches. Het recreatieprogramma is divers en er wordt aan iedereen gedacht. En ook voor boodschappen en een gezellig hapje en drankje hoeft men het terrein niet af.

Accommodaties

Camping Samoza heeft een divers aanbod van accommodaties, geschikt voor 2 tot 6 personen.

Prachtige chalets en bungalows met een uniek karakter. Maar ook een aantal Veluwe Lodges. Luxe ingerichte tenten in het bos, voorzien van alle gemakken. De overdekte vlonders zijn voorzien van picknicktafels waaraan men heerlijk kan eten en drinken of spelletjes aan kan spelen. In een aantal van de accommodaties zijn honden toegestaan.

De manege op de camping is voorzien van huurboxen waar paarden en pony’s gestald kunnen worden. Want ook die mogen ook mee op vakantie. Alle verblijfmogelijkheden staan garant voor een vakantie waar genieten en ontspannen voorop staan.

Bekijk de kampeerplaatsen

Bekijk de accommodaties

Kaart

Camping Samoza
Plaggeweg 90, 8076 PM Vierhouten
Telefoon: +31 (0) 577 411283

Camping Samoza Glamping