farmcamps.com

FarmCamps.nl

farmcamps-logo

Een Farmcamps.nl boerderijvakantie: dat is logeren in een luxe tent bij de boer.

Ga naar website

Beschrijving


Natuurlijk de boerderij op met het hele gezin!
Ontsnappen uit je drukke, dagelijkse leven om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij. Een Farmcamps.nl boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame en avontuurlijke belevenis voor kinderen. De boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd.

Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in het hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!

De locaties zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen. Bij Farmcamps.nl logeren met vrienden, familie en collega’s in luxe tenten; Glamping op en top! Farmcamps.nl is het alternatief voor grootschalige bungalow- en stacaravanparken en campings waar men zijn eigen tent, caravan of camper moet meebrengen.

Bij FarmCamps kun je logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders, paarden maneges/ pension en veehouderijen.

Vijf goede redenen om een boerderijvakantie te boeken!

  1. Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.
  2. Avontuur! Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.
  3. Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.
  4. Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.
  5. Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.

FarmCamps - Kamperen bij de boer

Bekijk onze Boerderijen

FarmCamps Mariekerke
Meliskerke – Zeeland

Schaapjes tellen bij FarmCamps Mariekerke. 1, 2, 3, 4, 5…….. Schaapjes tellen als je niet in slaap kunt komen. Op de boerderij van boer Jan, boer Sam en de boerinnen Lydia en Anne raak je niet uitgeteld. De kids zullen zich hier geen moment vervelen! Er worden dagelijks ruim 200 schapen gemolken. Van deze schapenmelk wordt overheerlijke schapenkaas en yoghurt gemaakt.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Buitenhoeve
Haaften – Gelderland
De lekkerste kaas wordt gemaakt op de boerderij van boer Aico en boerin Kirsten, wedden! Op deze boerderij kom je niet alleen koeien en kalfjes tegen, maar ook 3 pony’s, een ezel, geitjes, konijnen en nog veel meer. Als je kiest voor een vakantie op De Buitenhoeve ga je veel leren. Want weet jij hoe kaas gemaakt wordt? Boer Aico laat het je graag zien.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Breehees
Goirle – Noord-Brabant
FarmCamps boerderij Breehees in Goirle, Noord Brabant is een melkveehouderij en paardenpensioen van boerin Carolien en boer Huub en hun twee kids. Op dit gezellige, kleine paardenpension vlakbij een groot bos draait alles om pony’s en spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met de 18 lieve pony’s, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Five Star
Kamperland – Zeeland
FarmCamps boerderij Five Star in Kamperland, Zeeland. De speel- en leerboerderij van boer Jan en boerin Ella en hun kinderen. Op deze speel- en leerboerderij van Jan en Ella Pijnenburg leer je de basisbeginselen van het verzorgen van dieren. De lieve pony’s, mini paardjes, konijnen en cavia’s spelen hier de hoofdrol.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Kamperhoek
Vogelwaarde – Zeeland
FarmCamps boerderij De Kamperhoek in Vogelwaarde, Zeeland is de perfecte boerderijvakantie voor jonge gezinnen. Schitterend gelegen tussen de akkers van boer Huub en boerin Martine. Op dit moderne akkerbouwbedrijf van Huub en Martine en hun 3 puberzoons verveel je je geen moment. En vanuit dit plekje in Zeeuws Vlaanderen ben je zo in België
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps ’t Looveld
Zweeloo – Drenthe
FarmCamps boerderij ’t Looveld in Zweeloo, Drenthe. De melkveehouderij van boer Johan en boerin Matine en hun 6 kids. Op dit bijzonder mooie plekje van Johan en Matine Kamps en hun 6 jonge kinderen is het altijd een gezellige boel. Een heerlijk erf voor kinderen met uitzicht op het bos waar ze uren kunnen spelen en helpen.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Den Branderhorst
Hengelo – Gelderland
FarmCamps boerderij Den Branderhorst van boer Eddy en boerin Annemarie is een kleinschalige melkveehouderij in Hengelo in de Achterhoek, Gelderland. Dit kleinschalige melkveebedrijf van boer Eddy en boerin Anne-Marie vind je op een heel idyllisch plekje in de Achterhoek. Ga koe knuffelen, maak een ponyritje en kom helemaal tot rust.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Fleur Stables
Oudesluis – Noord-Holland
FarmCamps boerderij Fleur Stables in Oudesluis, Noord Holland is de vlak aan het strand gelegen paardenboerderij van boer Jan en boerin Saskia. Op dit paardenpension en schapenbedrijf van Jan en Saskia draait alles om paarden en pony’s. Je kunt hier je pony-diploma halen of je eigen verzorgpony huren. En dat op nog geen 10 km van het strand.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Verloren Kost
Gulpen – Limburg
FarmCamps boerderij De Verloren Kost, de paardenboerderij van boer Sherman en boerin Annemarie ligt in het prachtige Gulpen, Limburg. Op deze kleinschalige boerderij geniet je op ‘hoog’ niveau. De koeien hebben plaatsgemaakt voor paarden en pony’s. De boerderij biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony’s, helpen met het verzorgen van de kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Hoeve Sonneclaer
Fluitenberg – Drenthe
FarmCamps boerderij Hoeve Sonneclaer, een biologische melkveehouderij in Fluitenberg, Drenthe van boer Barend en boerin Tineke. Op boerderij Sonneclaer is van alles te beleven. Hoeve Sonneclaer is een biologisch melkveebedrijf waar de familie Mul vol passie heerlijk biologisch ijs maken van de melk van hun koeien. Op deze boerderij kun je veel meehelpen en natuurlijk ook heel veel spelen.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Oranjepolder
Arnemuiden – Zeeland
FarmCamps boerderij Oranjepolder op Walcheren is een akkerbouwbedrijf in Zeeland gerund door boerin Sentine en haar man Gavin. Op deze typische Zeeuwse boerderij is het volop genieten voor de ouders terwijl de kinderen lekker spelen. Boerin Sentine leert je alles over akkerbouw en vanuit Arnemuiden ben je zo bij de mooie stranden van Zeeland.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Geele Bosch
Oldeholtwolde – Friesland
FarmCamps boerderij De Geele Bosch van boer Bill en boerin Ella en hun zoon Michel. Een kleinschalige veehouderij in Oldeholtwolde, Friesland. Op de boerderij van boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel kun je helpen met het verzorgen van de jonge kalfjes, knuffelen en rijden op de pony, smullen van het zelfgemaakte ijs en natuurlijk heel veel spelen.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Alpaca Vorstenbosch
Vorstenbosch – Noord-Brabant
FarmCamps Alpaca Vorstenbosch in Vorstenbosch, Noord-Brabant. Een unieke alpacaboerderij van boer Willem-Mathijs en boerin Anne. Op de boerderij van boer Willem-Mathijs, boerin Anne en hun 2 kids Evi en Nina maak je kennis met de wondere wereld van de alpaca. Tot 2013 hielden ze hier nog gewoon koeien, maar nu leer je er alles over de alpaca!
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps BoeBaDoe
Beringe – Limburg
FarmCamps boerderij BoeBaDoe in Beringe, Limburg. De melkveeboerderij van boer Bart en boerin Floor en hun kids! Op deze melkveehouderij ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony’s van boerin Floor. En met maar 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Smulhoeve
Kaatsheuvel – Noord-Brabant
De Smulhoeve is het paardenpensioen van boerin Karin en haar man Dennis in Kaatsheuvel, Noord Brabant. Pret met een Shet: de lieve Shetlanders stelen hier de show. Boerin Karin en haar gezin zorgen voor een onvergetelijke vakantie op hun gezellige paarden-pension in Kaatsheuvel. En op steenworp afstand van de Efteling.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Oostermaat
Genemuiden – Overijssel
In het mooie Zwartewaterland wonen en werken boer Rindert en boerin Gerdien met hun 2 kids. Op de boerderij verveel je je geen moment. Rondcrossen over het erf met de skelters, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur, rondspringen op de trampolines, kliederen in de modderkeuken of knuffelen met de andere dieren.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Stolkse Weide
Stolwijk – Zuid-Holland
In het mooie polderlandschap vlakbij Gouda ligt het melkveebedrijf van Wilco en Durkje en hun 3 kids. Wow, wat een rust en ruimte! Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je een traditionele melkveehouderij in een oer-Hollands polderlandschap. Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Op Flakkee
Sommelsdijk – Zuid-Holland
Op een mooie plek op Goeree-Overflakkee wonen en werken boer Huibert, boerin Annet en hun 4 kinderen. Hier maak je kennis met het leven op een moderne melkveehouderij en kun je tegelijk ook het eiland ontdekken.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps De Bosrand
Ellertshaar – Drenthe
De Bosrand is een melkveebedrijf van boer Martijn en boerin Naduah in Ellertshaar in het hart van Drenthe. Boer Martijn en boerin Naduah zijn de trotse, nieuwe eigenaren van De Bosrand. Op dit voormalig melkveebedrijf vind je geen koeien meer, maar heel veel pony’s Die je mag helpen verzorgen, knuffelen en zelfs mee wandelen in het bos.
Prijzen en beschikbaarheid
FarmCamps Op de Beemd
Zeeland – Noord-Brabant
Geniet van de rust, de gezelligheid en kleinschaligheid op de melkveehouderij van boer Peter, boerin Monique en hun 3 kids. Op dit erf, grenzend aan het bos, kunnen de kids uren spelen en meehelpen.
Prijzen en beschikbaarheid