flevonatuur.nl

Flevo-Natuur camping

flevonatuur-logo
Naturistencamping in Nederland!

Naturistencamping Flevo-Natuur is een vakantiepark in Nederland voor de naturist en nudist .

Ga naar website

Beschrijving

  • Gelegen in een mooie water- en bosrijke omgeving
  • Drie verschillende sauna’s, gratis toegankelijk
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Leukste blootevenementen
  • Ontspannen en gemoedelijke sfeer

Naturistencamping Flevo-Natuur is een vakantiepark voor naturisten en nudisten. De camping is rustig gelegen en wordt omringd door bos en water. Met op korte afstand de Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad en natuurlijk de Randmeren. De oude vestingstadjes Harderwijk en Elburg zijn een bezoekje waard. De camping beschikt over ruime kampeerplekken, maar ook zijn er lodges, bungalows en chalets te huur. Bezoekers kunnen heerlijk genieten in één van de drie sauna’s, een massage nemen of een frisse duik in het binnen- of buitenzwembad. Vakantiepark Flevo-Natuur biedt ontspannen naaktrecreatie, met faciliteiten en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Kamperen
Kamperen bij Flevo-Natuur is genieten van de rust en natuur. Op kampeervelden met toepasselijke namen als Lepelaar, Wielewaal en Lijster. De plekken hebben met elkaar gemeen dat ze ruim opgezet zijn, met oppervlaktes die variëren tussen de 100 en 120 m2. De plekken zijn voorzien van 10 of 4 ampère stroom. Bij een groot aantal plekken met 10 ampère stroom is een eigen water aan- en afvoer aanwezig voor net wat meer luxe. Het is niet toegestaan om auto’s te parkeren op de kampeervelden, waardoor kinderen vrij kunnen spelen.

Verhuur
Gasten die geen eigen kampeermiddel hebben, kunnen een accommodatie huren. Op het vakantiepark zijn verschillende vrijstaande bungalows, chalets en villa’s beschikbaar. Allemaal uniek en anders, maar altijd compleet ingericht en comfortabel. En voor wie wil kamperen in luxe, zijn er luxe glamping Lodges te huur. Met grote overdekte vlonder, badkamer en complete keuken met vaatwasser. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot en met 6 personen en in een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Alles voor een fijne blootrecreatie.

Faciliteiten
Op naturistencamping Flevo-Natuur ontbreekt het bezoekers aan niets. Ontspannen en genieten staan centraal voor jong en oud. In de buurt van elk kampeerveld is wel een verwarmd en schoon sanitairgebouw aanwezig. En een frisse duik nemen is mogelijk in het buiten- of binnenzwembad. Centraal op de camping ligt een eilandje met naaktstrandje. Daarnaast beschikt de camping over maar liefst 3 verschillende sauna’s, waar regelmatig weldadige opgietsessies gedaan worden. De speeltuin en airtrampoline bieden uren vermaak aan kinderen. Ook kan er een gevoetbald, getennist, gevolleybald en gejeu-de-bould worden. En na een actieve dag is het gezellig eten en drinken in het grand café of de buitenbar. Er is dus volop te zien en te beleven bij Flevo-Natuur.

Kaart

Naturistencamping Flevo-Natuur
Wielseweg 3, 3896 LA Zeewolde
Telefoon: +31 (0) 36 – 522 8880
Website: https://www.flevonatuur.nl/nl/

naturistencamping Flevo-Natuur Geniet