zandstuve.nl-logo

Ruim chalet met een perfecte ligging op de zon!

Prijsvoorbeeld: € 317.30 bij aankomst op 22-04-2024 – 4 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Chalet Stiefje is een gezellige en knusse accommodatie. Het is een fijne accommodatie om samen met het gezin of met vrienden van een weekendje weg of vakantie te genieten. De kinderen kunnen vanaf hier eenvoudig Cobus’ Speelkasteel en de Chilz Playroom verkennen, de centrale voorzieningen zijn namelijk om de hoek. Kortom: Ontspan & Geniet!

Je vindt in deze accommodatie een mooie zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. De keuken is voorzien van alle gemakken en er is een ruime eettafel om gezellig samen te eten. In het chalet vind je drie slaapkamers voor zes personen. De masterbedroom heeft een comfortabel 2-persoons boxspringbed. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden en in de derde slaapkamer vind je een stapelbed. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. In de badkamer vind je een douche met losse douchekop en een wastafel, het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Genieten van een warme zomerdag of een heerlijk herfstzonnetje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin? De veranda biedt plaats aan een loungebank en picknicktafel waar je gezellig kan ontspannen met het hele gezin.

Let op: In deze accommodatie is geen ruimte in de slaapkamers om een campingbedje te plaatsen

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In Chalet Stiefje zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
Chalet Stiefje staat op Stiefje 7 en biedt uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Op veld Stiefje staan verder Familiechalets en Vechtdallodges

Prijsvoorbeeld: € 317.30
aankomst op 22-04-2024 – 4 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze (Hardenberg)
Telefoonnummer: +31 (0)523 262027


Terug naar pagina Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve