zandstuve.nl-logo

Kamperen zonder zorgen en huur een ingerichte tent voor 5 personen!

Prijsvoorbeeld: € 513.40 bij aankomst op 08-05-2023 – 7 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Houden jullie van kamperen, maar willen jullie geen gesleep met spullen of voor het eerst gaan kamperen, maar weten jullie niet zeker of dit iets voor jullie is? Onze volledig ingerichte De Waard Tunneltent is dan een echte uitkomst. Breng je vakantie door in een volledig ingerichte de Waard Tunneltent en beleef het echte campinggevoel! Kortom: Ontspan & Geniet!

️ Zithoek & keuken
In de tent staat een keukentafel met stoelen die prima naar buiten kunnen bij mooi weer. Er is een tv aanwezig om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven door de elektrische kachel. De houten keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker. Een kinderstoel is standaard aanwezig. Net als kookbenodigdheden, bestek en glazen.

Slaapkamers
In onze De Waard Tunneltenten vind je drie slaapvertrekken welke plaats bieden aan vijf personen. Je hoeft geen slaapspullen mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk één van de bedden op zijn kant te zetten om ruimte te maken voor een campingbedje. Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw Buur beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

☀️Buitenleven
De tent is voorzien van een extra luifel waardoor je altijd droog buiten kan zitten. In de voortent vind je een tafel met stoelen die je ook naar buiten kan verplaatsen. Bij warme zomerdagen kun je de tentdoeken oprollen om buiten met binnen te verbinden.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend,  ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de meeste de Waard Tunneltent zijn huisdieren niet toegestaan (wel in Cobus 33), is het niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
Als echte kampeerder sta je ook tussen je medekampeerders. Op verschillende velden staan De Waard Tunneltenten. Watergorgels 9 & 10 bieden uitzicht op maar liefst 2 verschillende speeltoestellen voor alle leeftijden en een tafeltennistafel. Watergorgels 40, 43, 44 en 47 delen het veld met onze eigen Toercararvans voor 4 en 5 personen. Op dit veld staat een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Watergorgels 56 t/m 58, 65, 66, 69 en 70 kijken uit op een speeltoestel voor kinderen ouder dan 6 jaar. Op dit veld staan Toercaravans voor 4 en 5 en staan gasten met eigen kampeermiddel. Ook op Buur 51, 52 en 53 staan de tenten met uitzicht op een speeltoestel voor kinderen ouder dan 6 jaar en ook een tafeltennistafel. 

Prijsvoorbeeld: € 513.40
aankomst op 08-05-2023 – 7 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 5
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze (Hardenberg)
Telefoonnummer: +31 (0)523 262027


Terug naar pagina Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve