zandstuve.nl-logo

Geniet van een heerlijke periode in deze adembenemende accommodatie!

Prijsvoorbeeld: € 1267.30 bij aankomst op 26-02-2024 – 4 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Boek je dit Familiehuis, dan boek je een vakantie in een adembenemende accommodatie! Dit mooie grote familiehuis voor maar liefst 12 personen is gelegen aan de voorzijde van ons park. Het familiehuis is uitermate geschikt voor een weekendje of midweekje weg, maar kan uiteraard ook dé locatie zijn voor het te organiseren familieweekend of het geven van trainingen.

Let op: In de wintermaanden en in de periode van 16/27 september 2024 zijn onze faciliteiten gesloten!

Uitgebreide vakantievilla bij Kampeerdorp de Zandstuve
Familiehuis de Rheezermaten is een uitgebreid familiehuis welke is gelegen aan de voorzijde van Kampeerdorp de Zandstuve. In het familiehuis kan men genieten van de vele faciliteiten. Gedurende het kampeerseizoen (15-03-2024 t/m 03-11-2024 m.u.v 16 t/m 27 september 2024) zijn de faciliteiten op ons park ook voor jullie geopend, zoals het zwembad, de indoor speeltuin en de restaurants. Daarnaast bieden wij gedurende het kampeerseizoen een doorlopend animatieprogramma aan, waar uiteraard gebruik van gemaakt kan worden. Gelukkig kent het familiehuis ook meer dan voldoende eigen faciliteiten. Zo kun je tegen betaling van €150,- per verblijf gebruik maken van de jacuzzi in de tuin, staat het familiehuis aan de rand van een fantastisch wandelbos en bezit de ruim opgezette villa over meer dan voldoende gezelschapspelletjes. Kortom: Ontspan & Geniet!

Comfort & Luxe
Aan comfort en luxe geen gebrek in Familiehuis de Rheezermaten. Het huis is van alle gemakken voorzien en kent zijn eigen charme. Er zijn meerdere ruime leefruimtes zoals een prettige woonkeuken waarbij je van alle gemakken bent voorzien, een ruime woonkamer met relax mogelijkheden, open haard en airco, een speeltuintje voor de kinderen in de tuin, een ligweide om lekker van de zon te genieten, drie badkamers (waarvan twee op de begane grond), zes ruime slaapkamers (waarvan twee op de begane grond) met fijne boxspring matrassen (dekbedden en kussens zijn aanwezig, evenals het bedlinnen) (een slaapkamer met ledikant), gratis Wifi door het gehele huis en uiteraard ruime parkeergelegenheden voor meerdere auto’s.

Aangepast familiehuis
Familiehuis de Rheezermaten is een aangepast familiehuis waardoor het ook voor mindervaliden mogelijk is om prettig op vakantie te gaan. Zo is de badkamer (op de begane grond) voorzien van een wastafel die in hoogte te verstellen is en is de douche extra breed, ook is er een douchestoel aanwezig. Kortom: een aangepast familiehuis dat rekening houdt met beperkingen.

ℹ️ Overige informatie Familiehuis de Rheezermaten
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen (15-03-2024 t/m 03-11-2024 m.u.v 16 t/m 27 september 2024) dagelijks geopend, ook bieden wij dan dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In het vakantiehuis zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Andere wensen?
Waar een wil is, is een weg! Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om naast dit familiehuis nog een accommodatie te huren die op loopafstand van de accommodatie is gelegen. Bekijk bijvoorbeeld Familiehuis Rheeze, Kasteel Uylenburght of onze Vechtdallodge voor 8 personen eens! Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een familiefeest te vieren in een van onze sfeervolle restaurants. Indien je andere wensen hebt, neem dan contact op met onze receptie om te vragen naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Prijsvoorbeeld: € 1267.30
aankomst op 26-02-2024 – 4 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 12
Huisdieren toegestaan: Nee
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze (Hardenberg)
Telefoonnummer: +31 (0)523 262027


Terug naar pagina Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve