zandstuve.nl-logo

Deze knusse, maar ruime lodge heeft ruimte voor 8 personen!

Prijsvoorbeeld: € 794.30 bij aankomst op 01-05-2023 – 4 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

De Verandalodge is een echte glamping accommodatie. Het heeft de look van een tent, maar de feel van een heuse accommodatie! De accommodatie ligt voor op het park en is dichtbij de faciliteiten zoals het zwembad, de restaurants en Cobus’ speelkasteel. Kortom: Ontspan & Geniet!

Zithoek & keuken
Bij binnenkomst vind je aan de rechterkant een knusse zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Aan de linkerkant vind je de grote keukentafel om gezellig een spelletje aan te spelen of uiteraard lekker te eten. De keuken bevindt zich in het midden van de accommodatie en is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker. Kookbenodigdheden, bestek en glazen zijn standaard aanwezig. Evenals een kinderstoel. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij op Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven vlakbij de kachel.

Slaapkamers
De Verandalodge heeft drie slaapkamers met ruimte voor 8 personen. In slaapkamer een staat een een 2-persoons boxspringbed met daarnaast een kast. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden. Hier kunnen de lattenbodems eventueel uitgehaald worden om een campingbedje te plaatsen. De derde slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping! Hier staan vier enkele bedden, waar wederom de lattenbodems verwijderd kunnen worden. Maar hier is ook genoeg ruimte om een campingbedje los te plaatsen. Hetzelfde geldt voor de overige slaapkamers. Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer & toilet
De badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop en dubbele wasbak. Ook het toilet bevindt zich hier.

☀️Buitenleven
Genieten van een warme zomerdag of een heerlijk herfstzonnetje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin? Door het opengooien van het middelste tentdoek verbind je buiten echt met binnen. Buiten kan je lekker ontspannen in de loungeset of samen zitten aan de riante picknicktafel.

ℹ️ Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Verandalodge zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Verandalodges staan op Buur 6 t/m 8, 13 en 14. Alle lodges bieden uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Andere accommodaties op het veld zijn de Rheezerlodges en Vechtdallodges voor 6.

Prijsvoorbeeld: € 794.30
aankomst op 01-05-2023 – 4 Nachten

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze (Hardenberg)
Telefoonnummer: +31 (0)523 262027


Terug naar pagina Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve