molke.nl logo

Op vakantie zonder zorgen in dit huisje met aanpassingen voor mindervaliden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Het luxe Reggechalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederland je te bieden heeft. De accommodatie is sfeervol ingericht en ruim opgezet. Via de openslaande deuren met drempelloze toegang kun je gemakklijk van binnen naar buiten. Het terras zit direct aan de openslaande deuren. Verder is het chalet voorzien van een hoog/laag bed dat verstelbaar is, seniorenbeugels in het toilet en zijn de deuren in het chalet verbreed. De douche is voorzien van een beugel ter ondersteuning, maar is helaas niet rolstoelvriendelijk. Het gehele chalet is daarnaast drempelvrij. In de accommodatie zijn 3 slaapkamers. 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed (voor kinderen tot circa 12 jaren oud) en een slaapkamer met een verstelbaar hoog/laag bed. Op de laatste kamer is het mogelijk om een 6e slaapplaats te creëren door middel van een uitklapbed. Dit uitlapbed is wel iets kleiner dan een gewoon 1-persoonsbed. Tevens is deze accommodatie voorzien van goede kwaliteitsmatrassen voor een optimale nachtrust.

Speciaal voor dit huisje zijn er ook aangepaste speeltoestellen te vinden op het naastgelegen speelveldje. Handig voor kinderen!

Wij vinden dat Slow Living het leven voor iedereen een stukje beter maakt. Ervaar dit op ons park in dit huisje dat toegankelijk is voor velen van ons.  Het huisje is zeer geschikt voor senioren die iets minder te been zijn of voor mindervaliden. 

Meer zorg nodig? Laat het ons weten en wij schakelen hiervoor een zorginstelling in. Wil je goed kijken of dit chalet voldoet aan je wensen m.b.t. de aanpassingen? Neem bij twijfel contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Molendijk 107, 7466 PD Zuna, Overijssel, Nederland
Telefoon: +31 054 8512743


Terug naar pagina Mölke Vakantiepark

Vakantiepark Mölke