lemeleresch.nl

Natuurcamping De Lemeler Esch

Lemeleresch-logo

Genieten & ontdekken op natuurcamping in Overijssel.

Rustige en kindvriendelijke camping aan de Lemelerberg. Ideaal voor wandelen en fietsen.

Ga naar website

De Lemeler Esch is een middelgrote, eigentijdse natuurcamping welke u de vrijheid van kamperen in de natuur laat ervaren. De camping heeft een unieke ligging aan de voet van de Lemelerberg en vanuit uw tent, caravan of bungalow bent u binnen een paar passen op de berg.

Bij De Lemeler Esch vermaken zowel kinderen als ouders zich volop, dankzij de geweldige natuur en de vele voorzieningen die De Lemeler Esch rijk is. De ruimte, comfort en toch ook het gevoel van kleinschaligheid maakt het verblijf extra bijzonder wat u garandeert van een onbezorgde vakantie.

Kwaliteit en Duurzaamheid
De Lemeler Esch vindt kwaliteit leveren enorm belangrijk. Zowel op het gebied van gastvrijheid en service als onderhoud van het terrein. Hierdoor heeft de camping van de ANWB een 9,6 gekregen (met voor het sanitair zelfs een 9,7). Op Zoover wordt de camping gewaardeerd met een 8,9.

Daarnaast zet De Lemeler Esch zich in voor het verantwoord omgaan met de natuur. Dankzij de wijze waarop om wordt gegaan met het milieu en de natuur is de camping beloond met de Gouden Greenkey.

Waarom Lemeleresch.nl?

  • De Lemeler Esch is een echte natuurcamping met veel voorzieningen en tevens hondenvrij.
  • Geen vaste kampeerplaatsen, alleen toeristisch kamperen
  • Kwaliteit en Duurzaamheid hoog in het vaandel

Lemeleresch.nl