duinhoeve.nl-logo

De meeste PLUS kampeerplaatsen bevinden zich op veld mol, enkele PLUS plaatsen staan bij de andere Comfort Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen PLUS zijn ongeveer 100m2 en  de meeste Plus Plaatsen bevinden zich op het veld Mol en sommige op verschillende plaatsen op het park.  Het veld Mol is voorzien van twee sanitair gebouwen en diverse speelmogelijkheden zoals een kabelbaan en speeltoestellen. Het veld is daarom erg populair bij gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen lekker spelen en u kunt een oogje in het zeil houden vanaf uw tent, camper of caravan. Op het veld zijn verschillende watertappunten aanwezig. Het is ook mogelijk om met een camper op een Basisplaats te staan. 
Wilt u liever een eigen watertappunt, rioolaansluiting en tv aansluiting? Kijk dan bij onze Comfortplaatsen. 

– Tijdens het maken van uw reservering kunt u geen specifiek plaats nummer kiezen. Wel kunt u, uw voorkeur(en) doorgeven in het veld ”opmerkingen”. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen.

– Wilt u meerdere plaatsen reserveren, dan dient u per plaats apart te boeken. In het veld ”opmerkingen” geeft u aan bij welke andere families u hoort.

Kenmerken:

  • Oppervlakte min. 100m2
  • Voorzien van 10 Ampère stroom
  • Populair bij gezinnen
  • Centraal watertappunt
  • Gratis Wifi
  • Huisdieren mogelijk
  • Diverse speelmogelijkheden op het veld

Prijsvoorbeeld € 145,-
bij aankomst 25-03-2024 en vertrek 29-03-2024

Bekijk meer prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Recreatiepark Duinhoeve
Oude Bosschebaan 4, 5071 RR Udenhout
Telefoon: +31 (0)13 5111363


Terug naar pagina Recreactiepark Duinhoeve

Recreactiepark Duinhoeve