dierenbos.nl

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos-logo

Kamperen op het gezelligste vakantiepark van Brabant!

Ga naar website

Beschrijving

Bekijk de aanbiedingen voor vakantiepark Dierenbos >>

  • Altijd all-in prijzen, geen verrassingen
  • 2400 m² aan speeltuinen
  • Natuurlijke zwemvijver
  • 8+ op Zoover!
  • Met de AttractiePas gratis en onbeperkt toegang tot 7 dag attracties

Op dit park maak je kennis met de leukste bosdieren, kun je zowel binnen als buiten een duik in het zwembad nemen en vind je diverse andere faciliteiten. Met ruime kampeerplaatsen in een bosrijke omgeving wordt dit een heerlijke vakantie voor jong en oud.

Vakantiepark Dierenbos heeft meer dan 2400 m² aan speeltuinen, een zwemvijver en wordt gewaardeerd met een 8 op Zoover! Alle prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen bij aankomst! Boekt u een accommodatie of vakantietent op Vakantiepark Dierenbos, dan krijgt u tijdens het verblijf de AttractiePas cadeau! Met de AttractiePas krijg je onder andere gratis en onbeperkt toegang tot 7 wervelende dag attracties!

Vakantiepark Dierenbos is onderdeel van Libéma. Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen. Libéma is onder meer eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Kaart

Vakantiepark Dierenbos
Vinkeloord 1, 5382 JX Vinkel
Telefoon: 088-9000360

Vakantiepark Dierenbos