witterzomer-logo

Wil je met de hele familie op vakantie of een weekendje weg? Dan is het Familiehuis Comfort iets voor jullie! Geschikt voor groepen tot en met 16 personen.

Prijsvoorbeeld: € 1404.50
aankomst op 13-05-2024 – 4 Nachten
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Dit huis is voorzien van een woonkamer met open haard en een speciaal ouder/kind slaapkamer. Via de grote schuifpui kun je makkelijk van de ruime tuin genieten. Ook kun je samen eten in de luxe keuken met twee vaatwassers, gaskookplaat en magnetron.

Verder vindt je in het Familiehuis Comfort 7 slaapkamers waarvan 5 x 2-persoons en 2 x 3-persoons, 3 badkamers met douche en één badkamer met douche én ligbad. Daarnaast 4 aparte toiletten. Tevens bevindt zich op de begane grond ook een slaapkamer, badkamer en toilet. De ouder/kind slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden, een commode en ledikant. Tevens staat er standaard een kinderbed (excl. linnen), kinderbox en kinderstoel in het Familiehuis.
 

Omdat er meerdere Familiehuizen bij elkaar gelegen zijn is het ook mogelijk om met een grotere groep te verblijven. Alle Familiehuizen zijn rookvrij, op aanvraag zijn er een aantal groepshuizen waar ook je huisdier welkom is.

Max. aantal personen: 16
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Vakantiepark Witterzomer
Witterzomer 7, 9405 VE Assen
Telefoon: +31 (0)592 393535
Openingsperiode: van 29 maart t/m 3 november


Terug naar pagina Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer