wilsumerberge-logo

Kamperen maar met de luxe van thuis? Optimaal genieten in deze Safaritent in Wilsum!

Bekijk meer afbeeldingen

Prijsvoorbeeld: € 425.20
aankomst op 12-04-2024 – 4 Nachten
Totaalprijs op basis van een tweepersoons bezetting

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Deze luxe Villatent XL mét eigen Sanitair is van alle gemakken voorzien. Perfect voor een vakantie in de natuur. In deze tent vind je een volledige badkamer met een eigen douche, toilet en een wastafel. De robuuste safaritent in Wilsum heeft een oersterk houten frame en is ingericht voor maximaal zes personen. Vanzelfsprekend is de tent volledig ingericht, zodat het jou aan niks ontbreekt.

In de tent vind je onder andere een eettafel, stoelen, complete keuken inclusief keukengerei en comfortabele bedden. In totaal kun je genieten van maar liefst 35m² binnenruimte, een hoog dak en een heerlijk terras. De voorkant van de tent kan daarnaast in zijn geheel open, waardoor je nog meer geniet van het buitenleven!

Twee slaapkamers, van alle gemakken voorzien.
 In de Luxe Villatent geniet je van twee fijne slaapkamers, gescheiden door een steigerhouten wand. Deze slaapkamers zijn te verduisteren en ‘af te sluiten’ door middel van een gordijntje. In de eerste slaapkamer vind je een groot tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee steigerhouten stapelbedden. Beide bedden zijn twee meter lang, zodoende zijn ze geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Tot slot vind je een ruime kledingkast waar je al je kleding kunt opbergen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Wilsumer Berge
Zum Feriengebiet 1, 49849 Wilsum
Tel (NL): 085 77 30 009
Tel (DE): +49 (0) 5945 9955 80


Terug naar pagina Wilsumer Berge

Wilsumer Berge