Boerderij Ameland - Boerenbed.nl

Boerderij Ameland – Hollum

Tenthuisje (6 pers.) met warme privédouche naast de tent

Reserveer jouw plekje in 2024 vóór 1 februari met 10% vroegboekvoordeel en flexibel omboeken. Boek nu!

Prijsvoorbeeld € 1100.00 voor 4 nachten

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Luxe kamperen op de BoerenBed boerderij op Ameland! Deze boerderij is een schapen en paarden houderij. Je kan hier helpen bij het voeren van de schapen en boer Douwe leert je graag van alles over het mooie eiland Ameland. De boerderij is op ongeveer 3 kilometer van het strand, dus ideaal voor een geweldige zomervakantie!
De BoerenBed tenten staan op een prachtige plek met een uitzicht over het weiland, de dijk en de duinen. Op hetzelfde weiland staan vaak de paarden of schapen te grazen. Voor de kinderen is er volop ruimte om veilig te spelen. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de boerderij. Er zijn meerdere speeltoestellen op het erf, een trampoline en een zandbak.
Bij deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid

  • Dichtbij de kust
 • Paarden en/ of pony’s
 • Op een waddeneiland
 • Wandelen
 • Dichtbij het strand
 • Fietsen
 • Écht kleinschalig: 6 tenthuisjes
 • Over de accommodatie

  Het Tenthuisje is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. In totaal is er 45 m2 leefruimte met: een opgemaakt tweepersoonsbed, een stapelbed, de bedstee (het stapelbed en de bedstee mag je zelf opmaken, uiteraard is het beddengoed wel inclusief), een eigen toilet en een eigen privédouche naast het Tenthuisje. Er is een keukenblok met alle keukenbenodigdheden en koud stromend water en een koelkist met koelelementen. Om te koken en te verwarmen gebruik je de houtkachel, het gebruik van hout is ook inclusief. Het Tenthuisje heeft een houten vloer en drie gescheiden slaapruimtes. Er staat een eettafel met stoelen en een bank. Buiten voor de tent is een luifel met picknicktafel en een buitenkoker/ bbq.

  Ook inclusief is het startpakket met beddengoed, dekbedden en een handdoekenpakket per persoon. Er is geen elektriciteit in het Tenthuisje. Voor verlichting gebruik je olielampen, kaarsen en waxinelichtjes. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje, voldoende parkeerplekken en de eindschoonmaak wordt gedaan door de boer.


  Provincie/Regio: Friesland – Ameland
  Plaats: Hollum – Nederland