Het Wesselink in Salland - Boerenbed.nl

Het Wesselink in Salland – Deventer

Tenthuisje (6 pers.) met warme privédouche bij de boer

Prijsvoorbeeld € 570.00 voor 4 nachten

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Schalkhaar/ Deventer ligt aan de oever van de IJssel in het vakantiegebied Salland, tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het gebied kenmerkt zich door weidse uiterwaarden, het prachtige coulisselandschap, een bos- en heiderijke heuvelrug en mooie natuurreservaten. Hier ligt de BoerenBed locatie Het Wesselink in Salland aan de bosrand. Vanuit de boerderij heb je vrij uitzicht over de weilanden, waarin de koeien dagelijks grazen. In de vroege ochtend of tegen schemering maken de koeien plaats voor de reeën, die je dan met enige regelmaat kunt zien. Het bos achter de tenten is een mooie plek om te wandelen, hutten bouwen, in bomen klimmen (pas op dat je er niet uitvalt), vogels te spotten en konijntjes te zien rennen. En natuurlijk lekker swingen in onze reuzenschommel. Vanuit deze BoerenBed locatie kun je heel goed je hardlooprondje maken, zonder dat je gehinderd wordt door gemotoriseerd verkeer. Pak ook eens de benenwagen ( wandelen), een fiets of mountainbike. Achter onze locatie ligt een uitdagende mountainbike route. Vers bereide biologische gerechten en een bijzonder mooie speeltuin voor de kleintjes met regelmatig leuke activiteiten.
Salland staat bekend om de Sallandse asperges. In de maanden april-mei-juni zijn bij diverse aspergetelers in de buurt verse asperges zo van het land te koop.Hanzestad Deventer ligt aan de rivier de IJssel. Een heel mooie stad, met historische centrum. Aan het plein bij De Waag, kun je één van de vele gezellig terrasjes pakken, nadat je met de kinderen het Speelgoed en Blikmuseum hebt bezocht of misschien een GPS tocht door de binnenstad hebt gedaan. Er is zoveel te beleven en mee te maken in deze veelzijdige stad. Mooie en gratis toegankelijke evenementen zijn Deventer op Stelten (1e weekend van juli) of de bekende Deventer Boekenmarkt (1e zondag van augustus) en in de zomermaanden elke zaterdag Brocante aan de IJssel. Wil jij een kijkje nemen bij de BoerenBed van Henk en Margriet?
Op deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.
Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid

  • Knuffelschuur
  • Wandeling met ezel

    Bosrijk gebied

    Écht kleinschalig: 8 tenthuisjes

    Laadpaal voor electrische auto’s

    Prachtige mountainbikeroute door Salland

Over de accommodatie

De BoerenBed Tent is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. In totaal is er 45 m2 leefruimte met: een opgemaakt tweepersoonsbed, een stapelbed, de BoerenBed Bedstee (het stapelbed en de Bedstee mag je zelf opmaken, uiteraard is het beddengoed wel inclusief), een eigen toilet en een eigen privédouche bij de boerderij. Er is keukenblok met alle keukenbenodigdheden en koud stromend water en een koelkist met koelelementen. Om te koken en te verwarmen gebruik je de houtkachel, het gebruik van hout is ook inclusief. De Tent heeft een houten vloer en drie gescheiden slaapruimtes. Er staat een eettafel met stoelen en een bank. Buiten voor de tent is een luifel met picknicktafel en een buitenkoker/ bbq.

Ook inclusief is het BoerenBed startpakket, beddengoed en dekbedden, een handdoekenpakket per persoon. Er is geen elektriciteit in de Tent, voor verlichting gebruik je olielampen, kaarsen en waxinelichtjes. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje, een parkeerplek en de eindschoonmaak wordt gedaan door de boer.


Provincie/Regio: Overijssel – Salland
Plaats: Deventer – Nederland