Landgoed Volenbeek - Boerenbed.nl

Landgoed Volenbeek – Ermelo

Tenthuisje (6 pers.) met warme privédouche bij de boer

Prijsvoorbeeld € 1060.00 voor 4 nachten

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid
Boswandelingen, de mooiste fietsroutes, hutten bouwen, prachtige stadjes zoals Harderwijk en Elburg; dit alles vind je in de directe omgeving van monumentale Boerderij Landgoed Volenbeek. De BoerenBed Boerderij ligt op de Veluwe op ongeveer een half uur rijden vanaf Utrecht. Er zijn ongeveer 50 melkkoeien, zowel zwart- als roodbonte. De familie is zelfvoorzienend in maïs en gras, dit wordt tussen het bos verbouwd in zogenaamde bossingels. De BoerenBed Tenten staan op een prachtige plaats aan de bosrand waar tegenover vaak de koeien staan.
Op de Boerderij worden dagelijks een 50-tal rood- en zwartbont koeien gemolken. Omdat hier zoveel koeien wonen worden er regelmatig kalfjes geboren. Als het zover is zal de Boer je proberen te roepen om te komen kijken! Voor de kinderen is er volop de ruimte. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven in het bos of in de prachtige speelschuur met allerlei aaibare dieren.
De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten. Op de Boerderij kun je behalve de ‘gewone’ (kinder)fietsen en zitjes ook een bakfiets of een tandem huren. Het is een perfecte locatie om met het gezin te genieten van de unieke omgeving met toeristische trekpleisters als het Kröller Müller museum, Walibi, Het Dolfinarium en Park de Hoge Veluwe.
Op deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

Bekijk alle prijzen en beschikbaarheid

 • Kalfjes
 • Knuffelschuur

  Wandeling met alpaca’s

  Volleybalveld

  Bosrijk gebied

  Trampoline

  Écht kleinschalig: 10 tenthuisjes

  Laadpaal voor electrische auto’s

Over de accommodatie

De BoerenBed Tent is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. In totaal is er 45 m2 leefruimte met: een opgemaakt tweepersoonsbed, een stapelbed, de BoerenBed Bedstee (het stapelbed en de Bedstee mag je zelf opmaken, uiteraard is het beddengoed wel inclusief), een eigen toilet en een eigen privédouche bij de boerderij. Er is keukenblok met alle keukenbenodigdheden en koud stromend water en een koelkist met koelelementen. Om te koken en te verwarmen gebruik je de houtkachel, het gebruik van hout is ook inclusief. De Tent heeft een houten vloer en drie gescheiden slaapruimtes. Er staat een eettafel met stoelen en een bank. Buiten voor de tent is een luifel met picknicktafel en een buitenkoker/ bbq.

Ook inclusief is het BoerenBed startpakket, beddengoed en dekbedden, een handdoekenpakket per persoon. Er is geen elektriciteit in de Tent, voor verlichting gebruik je olielampen, kaarsen en waxinelichtjes. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje, een parkeerplek en de eindschoonmaak wordt gedaan door de boer.


Provincie/Regio: Gelderland – Veluwe
Plaats: Ermelo – Nederland