Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €15.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Kamperen op de boerderij Welkom op onze boerencamping “Römerhof” met vrij uitzicht op de Lacher Dry Maar en de kapel “Auf Wahlhaus” in de Vulkaaneifel bij Gerolstein. In de zomer wordt u gewekt door onze grazende koeien. We bieden veel mooie mogelijkheden om te fietsen en wandelen in de natuur. Er is ook een herberg in het naburige dorp. We hebben ook elektriciteit en toiletten. Wij verheugen ons op u! Tijdens het oogstseizoen kan er meer verkeer zijn.

Prijsvoorbeeld €15.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Steffeln
Regio: Rijnland-Palts
Land: Duitsland

Categorie: Camping
Max. personen: 15
Faciliteiten: BBQ, Drinkwater, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.