Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €8.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Mijn huis ligt in agrarisch gebied op 7 km van Brugge en op 14 km van de zee. De ligging is op 200 meter van fietsknooppunt 48. Er is een grote boomgaard aanwezig waarop een tweetal tentjes kunnen geplaatst worden. Water en elektriciteit is beschikbaar. De douche is een buitendouche (warm en koud water) die aan de boom hangt. Het toilet is een chemisch toilet dat zich bevindt in de weide naast de boomgaard en geplaatst is in een overdekt schuurtje.
Voor het comfort is er een tafel met stoelen aanwezig alsook ligzetels met bijhorende kussens om te genieten van de rust in de boomgaard.
Als je met de auto komt kun je die parkeren op de straat langs het huis. Als je per fiets komt kun je die in de afgesloten garage plaatsen.
Voor de vuurkorf is er gratis knotwilgenhout beschikbaar zodat je het lekker gezellig en warm kunt maken tijdens de zomermaanden.
Heb je geen eigen tent? Geen probleem, je kunt een tent met bijhorende thermarestmatjes huren (5 euro/nacht). Die wordt voor jullie opgezet.
Ontbijtmanden zijn eveneens beschikbaar (6 euro/pp). De ontbijtproducten zijn allemaal huisgemaakt (brood, confituren, yoghurt, scharreleieren van de kippen, appelsap van de boomgaard waar onder je slaapt). Avondmaaltijden kunnen ook aangevraagd worden, voor 20euro/pp dranken inbegrepen geniet je van een driegangenmenu.
Verder kun je fietsen huren (5euro/dag) alsook een scooter voor 2 personen (30euro/dag).
Verder is er info over wandelingen, fietstochten en andere bezienswaardigheden in de streek.

Prijsvoorbeeld €8.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Jabbeke
Regio: Vlaams Gewest
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 11
Faciliteiten: BBQ, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Vuurkorf, Sport- en spelspullen, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, RV loosplaats, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.