Campspace-logo
Kom en geniet van de uitgestrekte Gewestbossen in de Antwerpse Kempen. Vanaf je kampeerplaats heb je een ideale uitvalsbasis voor tal van heerlijke wandel- of fietstochten. De kampeerplek is gelegen langs het bos waar je op enkele meters afstand kan vertrekken voor een wandeling langs wandelroutes die geselecteerd zijn voor wandeling van het jaar 2021 zijnde de bruggetjeswandeling van 10km en het grave raven pad van 3km. Geniet je liever van de rust en de stilte dan vind je vast een mooi plekje vlak bij of op je kampeerplek zelf. Je kampeerplaats ligt in de ecologische tuin van een buitenhuis van Talander vzw. Talander vzw is een initiatief voor mensen met een beperking. In dit buitenhuis wonen een begeleider met twee mensen in co-housing, zij zijn graag je gastheren.
Vraag aan hen naar de plaatselijke troeven want die zijn er zeker. Voor de sportieve vakantieganger en/of de eerder rustige zijn er tal van mooie, interessante leuke plekjes om te ontdekken.
Op de kampeerplek kan je de rust terugvinden en de heerlijke bosgeur opsnuiven.
Wil je in de ochtend genieten van een ontbijt? Laat dat dan aan je gastheren weten, voor een betaalbaar bedrag maken zij graag iets voor je klaar, wellicht met ingrediënten uit eigen tuin.
‘s Avonds kan je hier genieten van de geluiden van het bos: de zanglijster, een knorrende houtsnip die over vliegt en als het kampvuur aangaat kan je bij het knetterende vuur ook de bosuil horen.
Heb je nog een vraag over de mogelijkheden op de kampeerplek dan mag je je altijd wenden tot de gastheren.


Prijsvoorbeeld € 10 ,-

per night per person

Check prijs en beschikbaarheid

Plaats: Ravels
Regio: Vlaams Gewest
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 12
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.België