Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €17.50 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Welkom op onze kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en grote kas. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden. Je vindt hier een groot natuur kampeerterrein met een meditatiedome, vijver (en sauna), boomgaard, labyrinth (het oudste project in de gemeenschap), vuurplaats en veel meer. Het terrein is weids, overvloedig en vol met kunst. Je bent hier welkom met je tent. Geen zin tent mee te nemen? Huur dan onze glamping tent, camperbus of ons lotushuisje.
Ons terrein is onderdeel van een woongemeenschap van o.a. Bio boeren, kunstenaars, genieters van de natuur en het leven. Het terrein heeft een seminar huis waar workshops en retraites worden gegeven. Wij zijn ook een kleinschalige biologische boerderij met een groententuin en een grote kas.
In overleg kiezen we samen een plekje op het terrein. We hebben toilethuisjes en douches maar je bent vrij om een duik in ons natuurzwembad te nemen en ons terrein te verkennen.
Het zal ook interessant zijn om het gemeenschapsleven op een afstand te zien. Er zijn hier veel mooie projecten gaande momenteel. De plek is gewoon enorm inspirerend.
Huisdieren kunnen helaas niet meegebracht worden. En elektriciteit is niet beschikbaar.
De camping ligt tussen een festivalweide en onze boerderij aan de ene kant en de hoofdgebouwen en aangrenzende tuinen aan de andere kant. Ook op het terrein is enkele tiny houses, een glazen huis.

Prijsvoorbeeld €17.50 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Kleve
Regio: NRW
Land: Duitsland

Categorie: Camping
Max. personen: 92
Faciliteiten: Drinkwater, Warm water, Vuurkorf, Toilet, Warme douche

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.