Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Kom sterrenkijken en genieten van de rust en de omgeving om je heen.
Ik heb een vrij landhuis met moestuin en grote omliggende tuin met genoeg plek voor tenten, caravans of camperbusjes. Je kan in het gras liggen, onder een boom gaan zitten, hangmat, of de fiets pakken en o.a. naar het wad fietsen. Als je dan terugkomt na een dag genoten te hebben van de omgeving, kun je groentes plukken uit de tuin of even lekker op het pleintje of bij vuurplaats of vuurkorf gaan zitten met een boekje / gitaar etc. Neem een lekkere warme douche in onze eigen badkamer.
De favoriet van onze gasten: ons buitentoilet met uitzicht op de akkervelden.
De omgeving is agrarisch en heeft veel wandelroutes. Zo kun je ’s avonds wandelen in het ‘Dark Sky Park’. Zodra het donker is gaat er een wereld voor je open. Dat komt doordat er in dit dunbevolkte gebied nauwelijks sprake is van lichtvervuiling. Je ziet de Melkweg, Orion en nog vele andere sterren. Het is zó helder, het lijkt wel een 3D-sterrenhemel.
We hebben een mooi houten huis, omringd door een ontzettend groene tuin. Maar verwacht geen netjes aangeharkte paden , jeux de boules / midget golf /speeltuin / naar chloor ruikende toiletgebouwen, ik ben géén camping, simpelweg een fijne plek om te kamperen. Samen maken we er wat moois van.
Aankomst handig voor het donker.
Kampvuur mogelijk. Graag zelf hout meenemen of verzamelen in bosje om de hoek.
Campers langer dan 5 meter of hoger dan 3meter of breder dan 2,5 meter
NIET zijn toegestaan!!!

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Warffum
Regio: Groningen
Land: Nederland

Categorie: Camping
Max. personen: 24
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.