Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €75.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Naast onze rietgedekte B&B hebben wij nu ook 2 tipitenten met luxe inrichting en/of plek voor het plaatsen van andere tentjes. Gebruik kan worden gemaakt van een ruim overdekt terras met eettafel en volledig vrij uitzicht over de weilanden (met onze 3 Schotse hooglanders: Schots en Scheef en Mac Straight) en het bos, loungebank, BBQ, buitenkeuken, composttoilet en eco-douche.
Wij hebben 2 degelijke tourfietsen en 2 kano’s te huur.
Ontbijt kan aanvullend worden verzorgd en de mogelijkheid bestaat om ’s avonds ‘mee te eten’ : een vegetarisch 2-gangen menu, geserveerd bij de tipi-tent.

Prijsvoorbeeld €75.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Dalfsen
Regio: Overijsel
Land: Nederland

Categorie: Camping
Max. personen: 4
Faciliteiten: BBQ, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Vuurkorf, Sauna, Sport- en spelspullen, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, RV loosplaats, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.