Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Achterin ons kleine ruiterstation, met een weids uitzicht over velden en bossen, hebben we ruimte voor tenten en stacaravans. Bij mooi weer kunt u tot aan de kerktoren van Tangermünde kijken. Er zijn ook veel goede restaurants en bezienswaardigheden in deze prachtige oude keizerlijke stad. Diverse zitjes, stroom, vers water en een toilet zijn beschikbaar voor onze bezoekers. Voor het gebruik van de warmwaterdouche is een spaarbox beschikbaar. (Als u de Reiterstübchen boekt, is de douche met warm water inbegrepen). Op iets minder dan een kilometer van het dorp ligt een kleine vijver, waarin ook gezwommen kan worden. Maar ook een klein boszwembad is in 15 minuten fietsen te bereiken. Iedereen die altijd al in een stal heeft willen slapen, kan dat bij ons doen. Als bijzondere accommodatie kunnen reizigers gebruik maken van onze kleine ruiterkamer met slaapgalerijen. We hebben een barbecue en, indien nodig, een gasbarbecue. Aangezien de Altmark het grootste aaneengesloten netwerk van ruiterpaden in Duitsland heeft, zijn hier talloze wandel- en fietspaden. Voor bestuurders van e-auto’s is tegen betaling een wallbox beschikbaar. Op 50 meter van de boerderij ligt het voetbalveld van het dorp voor de jongere bezoekers.

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Tangerhütte, OT Klein Schwarzlosen
Regio: Saksen-Anhalt
Land: Duitsland

Categorie: Camping
Max. personen: 16
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.