Campspace-logo
Wil je Leuven verkennen, maar logeer je toch liever in de natuur? Of wil je er gewoon even tussenuit? Zoek je met je kinderen eens graag de rust op? Of kom je graag met z’n tweeën? Of wat dan ook … Je bent meer dan welkom op onze weide. De omgeving is prachtig en het is gewoon zalig om ’s avonds in slaap te vallen of ’s ochtends wakker te worden met grazende alpaca’s om je heen. Bovendien geraak je hier gemakkelijk met de trein! Wanneer je bijvoorbeeld vanuit Leuven de trein richting Pécrot neemt, dan ben je er op een tiental minuutjes. Ook Brussel is niet ver, op iets minder dan een uurtje ben je er. De weide waar je je tent kan opzetten ligt op 1 kilometer van het station. Eenvoudig dus. Wanneer je met de auto komt, kan je die ook gemakkelijk parkeren.
Maar ver weg hoef je niet te trekken, Sint-Agatha-Rode ligt prachtig in de Dijle-vallei met in de buurt verschillende natuurgebieden waar het zalig wandelen is. Hier geef ik je graag tips over. Wandelpunten, maar ook fietsknooppunten vind je hier terug. (Meerdaalwoud, Doode Bemde, Ijse-vallei, het Grootbroek, het bos van Rode …)
Waaraan kan je je als kampeerder, naast de prachtige natuur en de rustgevende alpaca’s, op onze plek verwachten? In de tent vind je zeker en vast wat luxe terug: goede bedden, zalige dekens, mooie inrichting en de nodige ruimte zodat er ook binnen aan tafel kan zitten! Eten klaarmaken kan op een gasvuurtje buiten, barbecue (aanwezig) of je kan grillen op een kampvuur. (vuurschaal aanwezig) Elke tent heeft buiten zitzetels en een picknicktafel. Zit je buiten bij je tent, dan heb je een prachtig uitzicht op de weides en bossen bij de Dijle-vallei, bovendien zullen de nieuwsgierige alpaca’s vast en zeker eens tot bij jullie komen. Ik maak zeker tijd voor jullie vrij opdat jullie met de rustgevende beestjes kunnen kennismaken.
Regenwater is aanwezig, dus je opfrissen is ook mogelijk. Binnenkort installeren we zeker een buitendouche. Verder geef ik je graag toegang tot ons eigen sanitair (we wonen vlakbij), moest je daar behoefte aan hebben. Een toilet is er uiteraard!
Om te eindigen wil ik graag meegeven dat alpaca’s nieuwsgierige, maar ook zeer gevoelige dieren zijn. Het is dus wel degelijk de bedoeling het rustig te houden op de weide. Spelen en niet te luide muziek kunnen uiteraard, maar achter de dieren aanhollen is uit den boze. Wel toon ik jullie graag hoe je ze kan voederen en eventueel aaien. Heb je zin om er een wandeling mee te maken? Dan kan dat ook, maar dan moet je er vlug bij zijn.


Prijsvoorbeeld € 80 ,-

per night per person

Check prijs en beschikbaarheid

Plaats: Sint-Agatha-Rode
Regio: Vlaanderen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 8
Faciliteiten: Drinkwater, Gasfornuis, Vuurkorf, Toilet, Warme douche, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.België