Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €8.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Welkom op onze unieke camping.
Een plek midden in de velden met een uitgestrekt zicht over het Pajottenland.
Perfecte plek om je wandeling te starten (bv. naar de bunkers of richting de Dender).
Dieren zijn welkom. Een klein vuurtje is toegelaten indien dit in een vuurschaal gebeurt.
Er is een droogtoilet aanwezig gelieve wel deze leegtemaken na gebruik in de ton in de haag.
De plek is bereikbaar voor alle voertuigen ook kun je eventueel met het openbaar vervoer komen. Het station van Liedekerke ligt op ongeveer 4 km van de plek.
In de buurt heb je zowel het dorp Pamel als Liedekerke waar je alles van eten kan vinden.

Prijsvoorbeeld €8.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Roosdaal
Regio: Vlaams Gewest
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 30
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.