Campspace-logo
Het betreft hier een vijver met graslandje op een terrein van 1700 m²in de buurt van Houffalize, regio Tailles. Bij het huren per nacht heb je de beschikking over het volledige terrein met vijver voor maximaal 6 personen. U dient zelf tenten mee te brengen om te kamperen. Er is geen elektriciteit of drinkwater aanwezig bij dit natuurhuisje. Wel een chemisch toilet. Er zijn ook 2 kajaks aanwezig die vrij gebruikt kunnen worden en een vlot wat voor kinderen leuk is. Er mag in de vijver gevist worden, maar alle vis dient terug losgelaten te worden in de vijver. Het is verboden die op te eten ! Er kan ook in de vijver gezwommen worden. Het is niet toegelaten geluidsapparaten te gebruiken hier en de omgeving te storen. Het is toegelaten om een beperkt kampvuur te houden in een stalen kampvuurplaats, behalve bij droogte en brandgevaar. Overdekte picknickplaats aanwezig ! Er zijn ook 2 picknicktafels aanwezig. Honden en huisdieren zijn NIET toegelaten. Het terrein is met een poort af te sluiten. Caravans zijn niet toegelaten. Aankomst vanaf 14.30 uur. Vertrek voor 11.30 uur. Verharde kiezelparking aanwezig die af te sluiten is met poort.
Er ligt op wandelafstand een beverreservaat en de streek is zeer wildrijk. Aan de vijver kan je vaak ijsvogels en grote gele kwikstaarten zien en bevers bezoeken regelmatig de vijver. In de buurt zijn er vele wandelmogelijkheden. Het is ook mogelijk om een natuurexcursie of wildobservatietocht te boeken bij de eigenaar die natuurgids is.


Prijsvoorbeeld € 80 ,-

per night per person

Check prijs en beschikbaarheid

Plaats: Houffalize
Regio: Wallonie
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 6
Faciliteiten: Vuurkorf, Toilet, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.België