Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €10.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Onze Campspace grenst aan een groot speelbos. Veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen, gocarts, wip, schommels, modder keuken, zandbak, speel caravan, grote trampoline. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er een kabelbaan van 38 meter. Vuur cirkel met pannen en bbq rooster. Er is voldoende stook hout te vinden in het bos. Er is ook de mogelijkheid om voor 5€ een kruiwagen houtblokken te kopen! W.c. papier, electra, buiten is een koudwater douche.
Warm douche kan ook voor 2€. Kookgelegenheid, gasfornuis, pannen, keuken gerief, borden, waterkoker, koelkast, Senseo apparaat tafels met stoelen en kinderstoelen. Midden tussen de wandel knooppunten gelegen naast knooppunt 90. Veel korte wandelroutes op korte afstand. Gelegen aan de N14 tussen de dorpen Minderhout en Meerle, 2 km. van Nederlandse grens. Onze haan zal je smorgens wekken.
Naast onze Campspace is een Alpaca boerderij waar je verschillende avonturen met hun Alpaca’s kunt beleven. Kijk zeker even op hun website Alpaca’s Hoogstraten.
Er zijn in Hoogstraten diverse zaken die pizza e.d. leveren op onze Campspace.

Prijsvoorbeeld €10.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Hoogstraten
Regio: Antwerpen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 53
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.