Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €24.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Vrolijk en vrij kamperen aan de rand van natuurgebied “Cadetten Kamp”.
Wil je graag heerlijk relaxen of juist actief zijn? In ons bos van 2,3 ha kan je het allebei doen.
Per keer is er slechts één kampeerplek in het bos aanwezig. Een unieke plek voor jou alleen of samen met een groep in een mooi bos.
Het landschap biedt een variëteit aan verschillende boomsoorten en er is een jong voedselbos aanwezig. Er is een survivalrun parcours waar je je survival skills kan oefenen (jouw veiligheid is jouw eigen verantwoording!).
Je kan ook heerlijk wandelen of fietsen naar de nabij gelegen ‘Cadettenkamp’, dit mooie stuifzandgebied, is onderdeel van de Teteringse Heide, of naar nabij gelegen stadjes zoals Breda, Dongen of Dorst. Er is een officiële mountainbike route door het Teteringse bos, welke tot een van de best onderhoudende route is van Brabant.
Ons bos is veilig omheind met een hek, zodat er geen voetgangers of fietsers langskomen.
Er is een mooie compost toilet in ons bos aanwezig en een vers water tappunt, welke 200 meter verderop ligt.
Je mag een klein vuur maken in de daarvoor bestemde vuurput en gebruik maken van takken, die al op de grond liggen.
Je kan fruit uit het jonge voedselbos plukken, maar doe dit met mate en pluk alleen wat je nodig hebt!
Graag het afval bij vertrek meenemen of deponeren in de afvalbak.
Roken op het terrein is niet toegestaan i.v.m. eventuele bosbranden.

Prijsvoorbeeld €24.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Teteringen
Regio: Noord Brabant
Land: Nederland

Categorie: Camping
Max. personen: 20
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.