Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €15.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Dag iedereen. We hebben een rustiek pand van rond 1827 aan de buitenkant. Wat staat je daar te wachten? Op drie hectare grond wacht je veel natuur waar je een rustig plekje kunt zoeken op een paardenweide. Je kunt ook kijken naar de vijver in de vooruitziende blik van de natuur. U kunt onze biologische appels ter plaatse proeven. In de schemering komt er soms iets bijzonders uit het bos. Het zijn wilde moeflons. Er zijn veel wandel-/pelgrimsroutes. Ideaal voor fietsen enz. In Bitburg (10 km) is er een zwembad, maar ook veel winkels en een brouwerijtour bereikbaar met de bus! De Luxemburgse grens met het Luxemburgse “Zwitserland” en het Müllertal is niet ver met de auto. We kijken ernaar uit u als gast te leren kennen. Onze sanitaire voorzieningen zijn nog in aanbouw! Wel is er vanaf juni een buitentoilet (droog separaat toilet) beschikbaar.

Prijsvoorbeeld €15.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Sefferweich
Regio: Rijnland-Palts
Land: Duitsland

Categorie: Camping
Max. personen: 30
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.