Campspace-logo
Midden in Frankrijk (zo’n 900 km van Utrecht), in het departement de Corréze, ligt Domaine des Jeunes Fleurs. Een voormalige geitenboerderij die wij aan het omtoveren zijn naar een ecologisch paradijs vol biodiversiteit. Het terrein, van 12 ha, is aaneengesloten en heeft zowel velden als bos. Ook loopt er een beek door heen. Op ons erf staan twee grote schuren, een garage (die t.z.t. wordt omgebouwd tot gîte) en ons woonhuis.
Op dit moment is er van alles in aanplant, een boomgaard, een voedselbos en struwelen. Maar ondanks dat het een landschap is in beweging is het ook nu al een heerlijke plek om te verblijven.
Op het erf staat een kleine pipowagen die kan worden gehuurd en we hebben plekken voor tenten. Gasten kunnen gebruik maken van het composttoilet en de buitendouche (mét warm water). Daarnaast zijn kids van alle leeftijden ook welkom!
Op mooie lente- en zomerdagen is het hier fijn vertoeven. Je kan hier prachtig wandelen, fietsen en dorpjes bezoeken. We zitten vlak bij Pompadour (hét historische paardenstadje van Frankrijk) en bij nog vele andere leuke steden. Je bent vrij om over ons erf te struinen en ook kan er worden meegeholpen op de boerderij. Genoeg te doen!
Op ons terrein lopen kippen (verse eieren!), een kat, een hond en schapen. Voor een dierenvriend een leuke toevoeging. Heb je wat minder met dieren? Dan kunnen we een plek zoeken waar de dieren niet in de buurt komen.
Voor een kleine vergoeding kan je je verblijf uitbreiden met leuke extra’s. Zoals hout voor een kampvuur (mits dit is toegestaan vanuit de richtlijnen voor brandveiligheid op dat moment), een haspel (elektra) bij de tent. Vers drinkwater is altijd gratis beschikbaar en je kan gratis onze (warme) buitendouche gebruiken.
Wij vinden het altijd leuk om onze kampeerders te leren kennen, daarom bieden wij de mogelijkheid om tegen een vergoeding van 12,50 euro p.p. met ons mee te eten. Voel je zeker niet verplicht! Als je hier in geïnteresseerd bent geef dit dan van te voren aan, inclusief je allergieën en of je vegetariër/vegan bent.
Mocht je kleine kinderen meenemen, dan kunnen die in overleg gebruik maken van de speelvoorzieningen in het privé gedeelte van onze tuin.


Prijsvoorbeeld € 15 ,-

per night per person

Check prijs en beschikbaarheid

Plaats: Troche
Regio: NAQ
Land: Frankrijk

Categorie: Camping
Max. personen: 8
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.Frankrijk