Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €12.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Rust en afzondering op een weiland in de met bomen omzoomde natuurtuin midden in de velden wachten op u. Geen luxe, maar wel veel ruimte. 😉 Luister naar de nachtegaal bij de vijver of kijk naar buizerds boven de boomtoppen. Zo ontspannen kunt u zich dan wenden tot de nabijgelegen culturele en recreatieve activiteiten, in de voetsporen treden van de Romeinen in het Archeologisch Park of de historische binnenstad van Xanten ontdekken en u daarna verfrissen met watersporten (bijv. waterskiën, SUP) op het zuiden Zeeën. Ik bied 3 tentplaatsen tegelijk aan. Er zijn wildcamera’s op het terrein.

Prijsvoorbeeld €12.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Xanten
Regio: Noordrijn-Westfalen
Land: Duitsland

Categorie: Camping
Max. personen: 12
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.