Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €14.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Idyllische plek direct aan het Mittellandkanaal. Wij doneren 1 euro per nacht aan NABU! Onze kleine boerderij is omgeven door velden en boerderijen in het noorden van het Münsterland en het Tecklenburger Land. Bij ons hoor je ’s nachts de uilen roepen en als je geluk hebt staan er ’s morgens herten voor je raam. Dankzij een groot vogelreservaat in onze nabijheid is onze tuin ook een speeltuin voor allerlei soorten vogels uit de vogelwereld. We hebben onze eigen boomgaard en kippen. U kunt onze eigen boerderijproducten (eieren, honing, fruit) kopen, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Bakkers en dorpswinkels zijn vlakbij. Onze staanplaats is geschikt voor een tent, caravan of busje en beschikt over elektriciteit en vers drinkwater. Voor tentgasten is er een toiletgebouw met droogtoilet. Huisdieren zijn hier graag geziene gasten. Activiteiten in het noorden van Münsterland Op verzoek bieden wij yogalessen en klankreizen aan met onze eigen yogadocent, zodat je even helemaal tot rust kunt komen. U kunt direct vanaf uw kampeerplaats beginnen met wandelen, want er zijn wandelpaden direct voor onze deur. Zwem in de gracht of maak eindeloze fietstochten. Klimgebieden en het Teutoburgerwoud met het begin van de Herrmannsweg en de Teutoschleifenwegnetz zijn zeer dichtbij. Het Münsterland en het Tecklenburgerland nodigen u uit om talloze kastelen, paleizen en landgoederen te bezoeken. Welkom!

Prijsvoorbeeld €14.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Recke
Regio: Noordrijn-Westfalen
Land: Duitsland

Categorie: Camping
Max. personen: 24
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.