Campspace-logo
Slapen in de Franse natuur? Ga “WildCamp” natuurkamperen in je eigen tent midden in het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin een groot natuurreservaat met veel bossen, meren en heuvels, de Périgord-Vert!
Je blijft logeren in de natuur op een privé “Domaine” van  Moulin Neuf welke ruim 25ha groot is en waarbij je veel wilde dieren kunt spotten.
Bij onze WildCamp plekken is een natuurlijk meer van ruim 1.1 ha aanwezig dat met vers stromend water vanuit de rivier “Le Périgord” gevoed wordt.
Het is de gasten van de “WildCamp” kampeerplekken toegestaan een hengel uit te werpen en te vissen (er zitten veel beekforellen) echter is het wel de bedoeling dat vissers respectvol met de gevangen vis omgaan en deze terugzetten na de vangst.
Op het Domaine is een waterbron aanwezig voor heerlijk schoon en fris drinkwater. WildCamp gasten mogen zwemmen in het grote meer.
De aanwezige picknick tafels zorgen voor een comfortabele plek om bij te eten en te drinken.
We hebben veel aandacht en respect voor de natuur, de dieren die er leven en het behoud daarvan. Klimaat verantwoord leven is eigenlijk een verplichting voor iedereen maar het begint altijd bij jezelf! Het is niet mogelijk om de schade die de mens toebrengt aan de natuur te compenseren, daarvoor is de mens er qua aantal teveel. Wel is het eenvoudig om klimaatvriendelijk te leven, te werken, te ondernemen en ook op vakantie te gaan.
Voor bezoekers via Camp Space die willen natuurkamperen (wildkamperen) hanteren we aangepaste lage tarieven omdat we iedereen willen laten meegenieten van het moois dat ons “Domaine du Moulin Neuf 1605” te bieden heeft.


Prijsvoorbeeld € 15 ,-

per night per person

Check prijs en beschikbaarheid

Plaats: Saint-Priest-Les-Fougères
Regio: NAQ
Land: Frankrijk

Categorie: Camping
Max. personen: 32
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.Frankrijk