Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €22.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Vredige groene uithoek, volledig ‘off-the-grid’ met basisfaciliteiten. Afgebakend terrein van 65 are. Dit is een plek voor spirituele retraites en rust, om die reden kan je niet boeken met kinderen jonger dan 12. Zelfontplooiing en connectie met de natuur staan hier centraal.
We hebben plek voor tentjes en campers en een yurt. Je mag als kampeerder zelf kiezen of je liever op de open plek staat of tussen de bomen.
De authentieke Mongoolse yurt wordt verwarmd met een grote houtkachel. Buiten kan je een kampvuur maken in de vuurput. Er is een composttoilet en buitenkeuken. Er is echter nog geen douche of bad, je kan je voorlopig wassen in een plastic kuip in het gezellige ’toilethuisje’.
Het natuurgebied De Gratiebossen is vlakbij. En ook het Donkmeer is niet ver. Daar kun je met een bootje varen, lekker eten of de vlindertuin bezoeken.
Indien gewenst kan u ook een relaxerende massage reserveren. Stuur mij gerust een bericht voor meer informatie hierover.
Campers die langer zijn dan 5 meter worden afgeraden, aangezien de ingang een scherpe bocht heeft, alsook kunnen de wielen wegzakken in de grond bij regenweer.

Prijsvoorbeeld €22.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Berlare
Regio: Oost-Vlaanderen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 13
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.