Campspace-logo
Nood aan rust, tijd om tot jezelf te komen en toch zin in wat extraatjes? Dan ben je hier op de juiste plaats!
Op onze wei van 1ha vind je pony’s, kippen, katten en konijnen, waar we naast de schoonheid van de natuur ook houden van een beetje comfort. Er is een caravan voorzien waarin je een basismaaltijd kan klaarmaken of wat kan schuilen tegen zon of regen.
Je kan luieren in de hangmat, schommelzetel of lounge zetel of genieten van een spelletje Kubb, pétanque of andere gezelschapsspelletjes die je in de caravan terug vindt.
Wie wil, kan mee de dieren verzorgen, kersen zoeken aan de boom, druiven plukken van de struik of snoepen van het lekkers in de serre.
Er is een BBQ voorzien waar je naast vlees bakken, ook pizza’s op kan klaarmaken.
De avond kan je afsluiten met een marshmallow boven de vuurkorf!
Er kan echter nog veel meer!
We bieden extra activiteiten aan van initiatie boogschieten, blaaspijpschieten, grondwerk met de pony’s, initiatie paardentaal, teambuildingsoefeningen, petanque, pool, darts, slackline…
Dus maak er een heus mannenweekend, een ontspannen damesweekend, een gezins- of een teambuildingweekend van of een combinatie van dit alles. Het kan allemaal!
Laat het ons op voorhand weten en wij doen de nodige voorzieningen.
Als je je graag laat verwennen, kan er ontbijt en/of avondmaal worden voorzien door traiteur den Did. Dit wordt aan de caravan geleverd. Zet het even in je mail en dan bekijken we je wensen verder.
Onze weide bevindt zich 2 km van station Wijgmaal. Als je op doortocht bent, kunnen we je aan het station oppikken.
Zowel in Rotselaar als in Wijgmaal (beide 2km van de wei gelegen) vind je winkels, een bakker, een frituur en een geldautomaat.
Zin gekregen om ons plekje te ontdekken?
Dan hopen we jullie snel te verwelkomen!


Prijsvoorbeeld € 20 ,-

per night per person

Check prijs en beschikbaarheid

Plaats: Leuven
Regio: Vlaanderen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 56
Faciliteiten: Drinkwater, Gasfornuis, Vuurkorf, Sport- en spelspullen, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, Huisdieren toegestaan, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.België