Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Kom off-grid kamperen in ons voedselbos en paardenparadijs met je camperbusje of tent, of huur een van onze gloed nieuwe trekkershutjes of onze Glamping DroomDome.
Op onze natuurstal huisvesten we niet alleen paarden in ons prachtige paardenparadijs, maar bieden we ook ruimte voor gasten die de natuur willen ervaren. Je kunt hier kamperen met heel veel privacy, met zicht op de paarden. Gelegen in het buitengebied van Lunteren aan een doodlopend weggetje, kunt u op ons terrein nog genieten van echte stilte. Geen wegen of treinen. Het meeste geluid komt van een familie steenuilen, de koeien van de buurman en onze paarden. Geluiden om op weg te dromen..
We bieden een beperkt aantal plekken aan. Midden in de wei, in de stilte tussen de paarden. Bij ons bepaal je zelf je plek.
Apart op ons erf bevindt zich 2 nette sanitairgebouwtjes met elk 2 badkamers.
Onze vuurkorf en picknicktafels staan tot je beschikking en ons 2.5ha terrein geeft genoeg ruimte om een plekje te vinden om in alle privacy te genieten van de stilte en in het zomerseizoen wilde bramen en appels te plukken.
Op 2 kilometer afstand van ons terrein ligt het Wekeromse Zand. Ook het Lunterse buurtbos is te voet en per fiets goed te bereiken. Op 10 min. afstand met de auto vind je de ingang naar de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller museum.
De dorpskernen van Lunteren, Barneveld en Wekerom liggen alledrie ca 4km van ons vandaan.
Wil je je eigen paard mee?
We hebben 4 off-grid tentplaatsen beschikbaar met elk een privé-weitje direct ernaast waar je je paard (of 2 paarden samen) kunt huisvesten. Zo slaap je pal naast je paard en beleef je een wel heel unieke vakantie met en naast je paard.

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Lunteren
Regio: Gelderland
Land: Nederland

Categorie: Camping
Max. personen: 34
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.