Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
De campingweide is zeer ruim en ligt erg afgelegen. Er is een grote zwemvijver, veel open ruimte (weiland) en het is erg rustig. Mede door slechts 8 plekjes die we aanbieden heeft iedereen veel ruimte en privacy. Bij aankomst ben je helemaal vrij waar je je tent, camper, caravan,… installeert.
De ezeltjes en het paardje staan in de wei vooraan, weg van de kampeerders maar toch toegankelijk.
Er is een volledig ingerichte keuken, toilet, warme douche, wastafel en een heel ruim en erg gezellig zaaltje waar er kan ontspannen worden (o.a. 2 biljarten, tafeltjes om te ontbijten/lunchen, piano, zithoekje met veel strips en gezelschapsspelletjes).
Er zijn vuurkorven en hout ter beschikking om bij je plekje een gezellig kampvuur te maken.
Volgend seizoen komt er een bar in het zaaltje waar je gezellige avonden kan beleven, een overdekte buitenruimte met picknicktafels en een algemene kampvuurkring die zal zorgen voor ontmoeting. Ook een sauna tot 4 personen en een glampingtent met opgemaakte bedden komen eraan.

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Maldegem
Regio: Oost-Vlaanderen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 48
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.