Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €10.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Kom kamperen in mijn rustig gelegen weide tussen de bomen, met ruim uitzicht op de velden en de zonsondergang. Vogels om je heen, de nodige voorzieningen, grote kampvuurplaats, streekbieren in de koelkast. Geweldige uitvalsbasis voor tal van uitstappen – naar de kust, natuurreservaat de Blankaart en in de buurt gelegen stad Diksmuide.
Op de grote kampeerweide slaap je tussen de bomen, en word je vergezeld door hazen, konijnen en fazanten!
Tegen betaling is er elektriciteit (3eu /nacht 2 personen, vanaf 3 de pers komt er telkens een EUR bij)met behulp van zelf mee te nemen verlengkabels, hout beschikbaar,(niet gratis ) extra vuilniszakken beschikbaar. Tevens kunt een ruime tent van 5×8 meter huren.
Ikzelf heb twee honden in omheinde tuin.

Prijsvoorbeeld €10.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Klerken
Regio: West-Vlaanderen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 100
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.