Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €25.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Orewoet is een rustige plek gelegen op de grens van Kempen en Hageland met een vijver, hoogstamboomgaard, bosje en ezelweide.
We stellen onze tuin open voor kampeerders die houden van natuur en eenvoud en bieden een overdekte buitenkeuken, BBQ, warme buitendouche en composttoilet aan. Water en elektriciteit zijn voorzien.
Er zijn twee kampeerplekken op ruime afstand van elkaar.
Je kan hier zwemmen tussen kikkers en libellen, ezels borstelen, bomen knuffelen, vogels spotten of genieten van een sauna.
Het domein ligt in een doodlopende straat, maar soms is er passage van aangelanden en op zaterdag zitten er vissers aan de visvijver naast onze vijver.
’s Morgens en ’s avonds hoor je vooral vogels, kikkers, een haan, een ezel, een egel, een veenmol, een uil of andere dieren en wezens uit het bos.
Muggen zijn er ook. Breng dus best een anti-muggen product mee.
Extra’s zijn een houtgestookte sauna (25 euro) en een begeleide wandeling met een ezel (10 euro voor een wandeling van 1u) .
Op wandelafstand (2km) ligt Averbode Bos en Heide, een groot en mooi natuurgebied. Ook de Demerbroeken met wijngaard, getuigeheuvels en Galloway runderen in de weilanden van de Demervallei zijn niet ver weg.
Culturele en culinaire fietsuitstapjes mogelijk naar Aarschot, Diest, Zichem, Westerlo,..
We hebben twee fietsen gratis ter beschikking.
Honden laten we voorlopig niet toe, onze katten zijn te oud om zich nog snel uit de voeten te maken.

Prijsvoorbeeld €25.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Aarschot
Regio: Vlaams-Brabant
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 12
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.