Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €28.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Wij heten jullie van harte welkom op onze gastvrije camping midden in hartje Friesland. Het kerkje dat vroeger stond op de plek van de nabij gelegen klokkenstoel is gewijd aan Sint Christoffel, de beschermheilige van de reizigers. De plek brengt veel mensen de rust waar zij naar op zoek zijn. Maar ook vertierzoekers kunnen goed terecht.
Waar ben jij naar op zoek?
Heerlijk onbedwongen genieten van jezelf, jouw familie, bossen, meren en natuur óf actief meedoen aan de vele georganiseerde activiteiten in de omringende dorpen..
Bij ons vind je een heerlijk rustige uitvalsbasis met nieuw sanitair gebouw om een ieder in de basis gemakken te voorzien. Vervolgens kan je zelf kiezen of je voor rust of actie kiest;)
We zien je graag op onze camping!
Alie & Sietse

Prijsvoorbeeld €28.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Ouwster Nijega
Regio: Friesland
Land: Nederland

Categorie: Camping
Max. personen: 100
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.