Campspace-logo

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Je kan hier kamperen in een rustig gelegen weiland op de rand van een bos waarin zich een kikkerpoel bevindt (totale oppervlakte van het terrein is 1,5ha). Achter het bos ligt een beekje waarin de kinderen op zoek kunnen gaan naar het verborgen “waterleven”. Vlakbij zijn verschillende wandel- en fietsroutepaden.
Op 500 meter afstand bevindt zich een watermolen op de Kleine Nete. Daar kan je een kajak huren waarmee je de Kleine Nete kan afvaren tot in Grobbendonk (vervoer terug naar de Watermolen kan mee geregeld worden). Daar vertrekt ook de kinderwandeling “het Hekselienpad” (Hekselien neemt je mee op rondwandeling door een sprookjesachtig stukje natuur in Retie. Tijdens de wandeling door het heksenbos kom je allerlei leuke opdrachtjes tegen. Hekselien leidt je met haar sterren over het kronkelige pad en toont je de weg over bruggetjes en hooilanden. Het verborgen moeras brengt je tot diep in het bos, helemaal tot aan het heksenspeelplekje).
Op 1km afstand bevindt zich het Prinsenpark met bewegwijzerde wandelpaden voor groot en klein.
Op het terrein is een overdekte ruimte (stal) voorzien, met picknickbank. Hierin staat ook een afwasbak met stromend water (niet drinkbaar) en een koelkast. Er staan twee jerrycans met drinkbaar water. Daarnaast is er een aparte (doorspoel)WC voorzien en een zonnedouche (warm water bij zonnig weer).
In het bos kunnen de kinderen vrij spelen en kan er hout gesprokkeld worden voor het kampvuur. Er is een rooster voorzien, zodat er boven het kampvuur kan gebakken en gebraden worden.
Aan de andere kant van het dorp bevindt zich het Familiestrand en het Berkenstrand (zwem- en roeivijver).
In de overkapping is een dartsblok en ping-pongtafel voorzien.

Prijsvoorbeeld €20.00 per nacht

Check prijs en beschikbaarheid
Plaats: Retie
Regio: Antwerpen
Land: België

Categorie: Camping
Max. personen: 54
Faciliteiten: BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Campspace kamperen bij locals


Ga terug naar de Campspace.nl pagina

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten.