estivotravel logo

  • Heerlijke familiecamping
  • Gunstig gelegen tussen het Gardameer en de rivier de Mincio
  • Groot lagunebad met wildwaterbaan
  • Camping met veel faciliteiten en activiteiten

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Altomincio Family Park
Deze familiecamping ligt in een groot natuurgebied, vlakbij het Gardameer. Rivier de Mincio stroomt vlak langs de camping, waar je altijd wel een goed visplek vindt. Op deze langgerekte camping is voor de hele familie wat te doen. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of op het klimparcours, die zelfs over het zwembad gaat! ’s Avonds geniet je van een heerlijke maaltijd in het restaurant en je sluit de avond af met één van de vele dansshows. Doe die voetjes maar van de vloer, want er mag gedanst worden!  Om af te koelen haal je nog even een ijsje die onderweg naar de accommodatie opgepeuzeld kan worden. Klinkt toch als de ideale vakantiedag?

Zwembaden op camping Altomincio Family Park
Het grote lagunebad is ideaal voor het hele gezin. Doordat het ondiep is en een zachte bodem heeft is het extra veilig voor kinderen. Maak je niet druk om de kinderen, maar geniet lekker van de Italiaanse zon op één van de ligbedden. Helemaal uitgerust? Het wedstrijdbad leent zich voor de ideale work-out, uitgebreid baantjes trekken of glij samen met de kinderen van de steile waterglijbanen of in de wildwaterbaan. Kortom; aan waterpret geen gebrek op camping Altomincio Family Park.
Na het zwemmen kun je een verkoelen drankje of ijsje halen bij één van de pool-bars.

Camping Altomincio Family Park in de buurt van Peschiera del Garda
Camping Peschiera del Garda ligt op 7 km van de camping. Dit gezellige plaatsje is makkelijk te bereiken met de fiets over het prachtig aangelegde fietspad dat langs rivier de Mincio loopt. Of bezoek de stad van Romeo en Julia, Verona. Binnen een half uur bevind je je in de Italiaanse stad van het beroemde romantische verhaal. Niet genoeg vermaak op de camping? Vlakbij de camping ligt het pretpark Gardaland en waterpark Caneva World. Deze parken bieden plezier voor jong en oud.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Altomincio Family Park”
Pak de auto naar het schilderachtige Borghetto sul Mincio. Heerlijk op een terrasje genieten van een espresso terwijl je uitkijkt over het water. De dag sluit je af bij het wijnhuis vlak naast de camping. Na de rondleiding heerlijk genieten van een wijntje op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. De inwendige mens wordt beloond met een heerlijke maaltijd van het varken van het spit. 

Adres camping Altomincio Family Park
Località Torrente Valle, 10
37067 Salionze di Valeggio sul Mincio
Verona, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties