estivotravel logo

  • Breed strand aan de schoonste zee
  • Levendige familiecamping
  • Gelegen in een groene omgeving
  • Windsurfschool en duikcentrum aanwezig

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Bi-Village
Camping Bi-Village is een perfecte plek voor een veelzijdige campingvakantie! Er zijn namelijk veel faciliteiten. De camping heeft directe toegang tot het strand, waar je heerlijk kan zwemmen, spelen of zeilen in de schone azuurblauwe Adriatische Zee. In het water zijn klimeilanden en een opblaastoestel, zodat de kinderen zich de prima kunnen vermaken. Er is zelfs de mogelijkheid om te genieten van de dubbele waterglijbaan op het strand. Al met al een waar waterspeelparadijs dus. Om bij te komen van het ravotten in de zee zijn er ligstoelen die je ter plaatse kunt huren. Voor de fitnessliefhebbers is er een groot fitnesspark, voor zowel krachtoefeningen als cardio. Is dit niet uitdagend genoeg? Probeer een dag een superheld te zijn in het nieuwe Avonturenpark Jangalooz, met 53 verschillende obstakels. Hier is uitdaging genoeg te vinden! 

Zwembaden op camping Bi-Village
Op het centrale plein op campig Bi-Village zijn 3 zwembaden te vinden. In de zwembaden is de hele dag door entertainment, van games tot wateraerobics. Van verveling zal zeker geen sprake zijn! De allerkleinste zullen zich zeker vermaken in het kleurrijke waterspeelpark met piratenschip. Voor de ouders liggen rondom het zwembad gratis ligbedden. Haal een verfrissend drankje in de naastgelegen poolbar, waar ’s avonds gezellig muziek wordt gedraaid. 

Camping Bi-Village in de buurt van Pula
Ondanks dat er genoeg te doen is op de camping is een bezoek aan de stad Pula (7km) zeker een aanrader. Hier is de mogelijkheid om te struinen door de winkelstraten en te genieten van de geschiedenis van Istrië in de Romeinse Arena. Voor een natuurbezoek is het nationale park op het eiland Brijuni een bezoek waard. Dit eiland kan je vanaf het strand zien en met een boottocht van 15 minuten sta je al aan wal van dit prachtige eiland.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Bi-Village”
Het amfitheater in Pula is de 6e grootste arena ter wereld. Naast dat dit gebouw enorm indrukwekkend is, wordt hier ook jaarlijks een filmfestival gehouden. Gedurende een periode van 9 dagen, vindt het oudste filmfestival van het land hier plaats. Dit jaar zal dat zijn van 18 tot 26 juli 2020. Neem hier zeker een kijkje mocht je in deze periode op camping Bi-Village verblijven.

Adres camping Bi-Village
Camping Bi-village
Dragonja 115
52212 Fazana
Istrië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties