estivotravel logo

  • Gelegen aan de levendige Costa Brava
  • Groots opgezette camping
  • Openluchtbioscoop op de camping
  • Slechts paar minuten lopen naar het strand

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Castell Montgri
Camping Castell Montgri ligt op slechts een paar minuten lopen van het mooie strand aan de levendige Costa Brava. In het hoogseizoen kan je met de shuttlebus vanaf de camping naar het gezellige vissersdorpje L’Estartit. Daarnaast zijn er genoeg faciliteiten op de camping zelf. Zo zijn er verschillende sportvelden, zoals basketbal, tennis of handbal. Er worden vaak toernooien gehouden waar je aan deel kunt nemen. De kleinsten kunnen hun energie kwijt op de dansvloer van de mini disco. Voor de rust kunnen ze knuffelen met de dieren in de kinderboerderij. Er is aan jong en oud gedacht op camping Castell Montgri.
Laat gerust de keuken voor wat het is, want camping Castell Montgri heeft meerdere restaurants waar je kan genieten van de lokale specialiteiten, zoals paëlla. Vanaf het restaurant kan je genieten van het entertainmentprogramma dat de camping te bieden heeft. Sluit de dag heerlijk af met een ijsje of koud drankje op het terras bij de pub.

Zwembaden op camping Castell Montgri
Op de camping zijn 3 zwembaden. Het grootste zwembad, Panorama, is geschikt om met het hele gezin te genieten van het water of de vele ligbedden rondom het zwembad. Vanaf de ligbedden is een prachtig uitzicht over het Spaanse landschap. Zwembad Ombra is een actiever zwembad waar je met veel plezier kan roetsjen van de vele glijbanen. Voor wat meer ontspanning is er een waterval in het grotzwembad La Bassa op de top van de camping. 

Camping Castell Montgri in de buurt van Girona en Barcelona
Vanaf de camping kan je een bezoek plannen naar Girona (43km) en Barcelona (140km). In deze stad wordt je ondergedompeld in de kunst van Gaudi of flaneer over de Ramblas. Ook een bezoek aan de Sagrada Familia en Camp Nou mag niet ontbreken. Ook actieve excursies zoals fietsen of parachutespringen zijn in de omgeving te doen. Het is duidelijk dat vervelen niet nodig is in deze omgeving.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Castell Montgri”
In tegenstelling tot Barcelona wordt Girona, gelegen in het achterland van Catalonië, nog niet overspoeld door massatoerisme. Als je dit aanspreekt, bezoek dan zeker de Joodse wijk van Girona, el Call. Dit is namelijk een van Europa’s mooiste en best bewaarde Joodse wijken. 

Adres camping Castell Montgri
Camping Castell Montgri
Ctra. Torroella a L’Estartit Km 4.7
17258 Torroella de Montgrí
Gerona, Spanje

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties