estivotravel logo

  • Luxe Stacaravans & eigen medewerkers
  • Direct aan het Gardameer
  • Groot waterpark met apart kinderbad
  • Topligging tussen Bardolino en Lazise

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Cisano San Vito Gardameer
Camping Cisano San Vito is al jarenlang één van de topcampings aan het Gardameer. Je vindt er de faciliteiten en voorzieningen die je mag verwachten op een topcamping aan het Gardameer. Sinds 2019 mag de camping een nieuwe trekpleister toevoegen aan het pallet. Het nieuwe zwembad op het gedeelte van San Vito is een waterparadijs voor jong en oud.

Waterpret op camping Cisano San Vito
Camping Cisano San Vito is echt een camping voor mensen die verkikkerd zijn op water. Met een prachtig waterpark, dat uitgebreid is met een nieuw zwembad in 2019 op het gedeelte van San Vito en ook nog eens de directe ligging aan het Gardameer, maakt deze camping tot een waar waterparadijs. Voor de bootliefhebbers is er ook nog eens een boothelling en de mogelijkheid om een boei te huren. I.v.m. extra hygiëne maatregelen is het dragen van een badmuts verplicht in beide zwembaden.

Estivo Premium op camping Cisano San Vito
Op camping Cisano San Vito vind je de stacaravan type Estivo Premium. Deze exclusieve stacaravan is door ons zelf ontworpen en ontwikkeld. De luxe stacaravan op camping Cisano San Vito heeft 3 slaapkamers, 2 toiletten en is uiteraard voorzien van airco. De ruime keuken is uitgerust met een Nespresso koffiezetapparaat en vaatwasser. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk buiten vertoeven; de ruime extra brede veranda beschikt over een relaxte loungehoek met sfeerverlichting en is geheel overdekt.

Kies jouw eigen plek op de camping!
Op deze camping is het mogelijk om onze stacaravan Estivo Premium met plaatsgarantie te boeken. Door het afsluiten van de plaatsgarantie ben je ervan verzekerd dat jij wordt ingedeeld op de door jouw zelf gekozen beste plaats. Op de plattegrond kan je een nummer uitkiezen en het nummer van jullie voorkeur in het opmerkingenveld bij jouw boeking noteren. Mocht het voor ons niet mogelijk zijn uw voorkeursnummer te bevestigen, omdat deze bijvoorbeeld al bezet is of niet in de planning past dan nemen wij contact met jullie op en kijken we samen wat er wel mogelijk is. De plaatsgarantie kost € 50,- per boeking. Voor boekingen in 2022 is de plaatsgarantie te boeken tot uiterlijk 1 april 2022. Indien wij deze garantie, in hoogst uitzonderlijke gevallen, niet kunnen honoreren, dan heb je recht op terugbetaling van de hiervoor betaalde kosten

Camping in de buurt van Bardolino en Lazise
Camping Cisano San Vito ligt op een steenworp afstand van de prachtige plaatsen Lazise en Bardolino. De altijd levendige en culturele plaatsen zijn zeker het bezoeken waard. Met de prachtige boulevard en centrum is het hier prima vertoeven. Zodra je het binnenland intrekt zit je gelijk tussen de olijfbomen, de wijngaarden en het biedt je prachtige vergezichten. In de buurt vindt je ook de populaire attractieparken zoals Gardaland en Canevaworld.

“Onze tip tijdens een vakantie op camping Cisano San Vito”
Het wandelpad langs het water brengt je naar de haven van het dorpje Cisano. Met een paar restaurants en gezellige terrasjes, kan je hier heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over het water. Ga hier zeker een keer de zonsondergang bekijken. Schitterend.

Adres camping Cisano San Vito
Camping Cisano San Vito
Via Peschiera 48
37011 Bardolino
Verona, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties